8 Липня 2018
Новини

У Києві шукають живодера, який на очах у дітей викинув щеня із сьомого поверху

У Києві шукають живодера, який на очах у дітей викинув щеня із сьомого поверху

Мешканці одного зі столичних дворів викликали правоохоронців, коли котрийсь із їхніх сусідів із вікна сьомого поверху швиргонув цуценя, яке перед тим мучив: люди чули скавчання тварини, яку, імовірно, били.

Коли песик (до слова – у нашийнику) після падіння з такої висоти розбився об землю і конав у муках, на подвір’ї саме гуляли дітлахи, перебували дорослі. У декого з малюків після побаченого почалась істерика.

Про обурливий факт знущання над твариною повідомив дописувач групи «Киев.ДТП.юа».

«Не можу мовчати, хлопці. Аж до сліз. Щойно на Ревуцького, 5, п’ятий під’їзд, десь із поверху сьомого, мерзота довго била пса (всі чули у дворі), потім це опудало висунулося у вікно і викинули бідне двомісячне щеня на газон. У дворі було багато дітей і дорослих. Діти в істериці, ридають. Викликали поліцію. Цуцик помер у жахливих муках. Люди вимагають найти і покарати цю почвару сповна. Як таких земля носить?» – написав киянин.

«Терміново! Відшукати цю тварюку і покарати. Ревуцького, 5, Київ. Викинули цуценя із сьомого поверху», – адміністратор групи закликати поширити інформацію про цей інцидент. Випадок набув розголосу у соцмережах – допис про живодера має вже близько 550 репостів. Городяни вимагають покарання для мучителя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, знущання над тваринами
В тему

Останні матеріали