5 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 5 липня 2018 - один з критичних днів місячного місяця

Місячний календар на 5 липня 2018 - один з критичних днів місячного місяця

5 липня 2018 року в 12:00 - 22-й місячний день. Один з критичних днів місячного місяця вимагає по-новому поглянути на себе і свою діяльність. В цей день до будь-яких ситуацій, вчинків, слів, думок поставтеся дуже уважно - ви зможете заглянути в своє майбутнє.

Передає mirkosmosa.ru.

День, коли можна знайти щастя, відкрити шлях до його досягнення. У цей день можна вплутатися в авантюру. Щоб цього не сталося, треба сплеск енергії, направити на мирні цілі. День вдалий для закінчення будь-якої справи, яка буде не тільки результативною, але і принесе з собою шану і славу, популярність і благополуччя.

Однак, будь-які нові справи починати не можна, вони будуть безглузді і не приносять користі. Якщо ваші цілі творчі, то використовуєте сили цього дня на благо, якщо цілі сумнівні - остерігайтеся: слон в люті може розтоптати вас.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною. У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день допоможе зміцнити ваш авторитет, підвищить самооцінку і віру у власні сили.

Місяць у знаку Овен. Сприятливий час для швидких і рішучих дій, час, коли треба проявити активність. Однак можливі конфлікти, необачні рішення. Слід побоюватися вогню і ріжучих предметів. На цей період добре планувати короткострокові справи, що особливо вимагають фізичної енергії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему