28 Червня 2018
Новини

У Житомирі шукають нелюда, який не виходячи з авто застрелив собачку (відео 18+)

У Житомирі шукають нелюда, який не виходячи з авто застрелив собачку (відео 18+)

У Житомирі водій Nissan застрелив собаку, яка спокійно лежала на узбіччі дороги.

Про це повідомляє сайт «Segodnya.ua» з посиланням на «Київ Оперативний».

Спочатку авто проїхало повз. Але за мить водій здав назад. Пес, який до цього моменту спокійно лежав, ніби передчуваючи біду підняв голову. Аби застрелити собаку водій навіть не вийшов з салону машини.

Відео жорстокого вбивства тварини було опубліковано в Facebook «Київ Оперативний».

Відзначається, що інцидент стався 17 червня біля одного з торгово-розважальних центрів міста. Ролик викликав величезний резонанс у Мережі – багато користувачів зажадали знайти і покарати винуватця події.

Більше того, люди уже згуртувалися та шукають авто у міста та області. Вдалося перевірити відеозаписи з інших камер де «засвітилася» машина нелюда, проте номер вато не видно.

УВАГА! Відео містить сцени жорстокості, не рекомендується дивитися людям до 18 років!

Варто зазначити, що в минулому році Верховна Рада посилила покарання за жорстоке поводження з тваринами і прийняла закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманного ставлення до тварин). За побої і знущання над тваринами передбачено штраф до 5100 грн. За колективні знущання штраф зростає до 8500 грн або ж 15 діб арешту.

За вбивство тварини передбачений тюремний термін до шести місяців, а якщо це сталося на очах дитини, то шкуродер може сісти у в'язницю на термін від трьох до п'яти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кримінал, тварини
В тему