22 Червня 2018
Новини

У Києві кинули коктейль Молотова в банківське відділення

У Києві кинули коктейль Молотова в банківське відділення

Столична поліція встановлює особи зловмисників, які кинули запалювальну суміш у відділення «Ощадбанку», що на вулиці Героїв Севастополя.

Сьогодні вночі в столиці сталася надзвичайна подія. Згоріло відділення «Ощадбанку» в Солом’янському районі міста. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

О 3.45 год. ранку до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Героїв Севастополя було чутно вибух та валує дим. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці та співробітники екстрених служб: патрульні, слідчо-оперативна група, рятувальники і вибухотехніки. Повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На місці поліцейські з’ясували, що в одноповерховій будівлі, де розміщене банківське відділення, виникла пожежа. А та деталь, що в приміщенні пошкоджені вікна, вказувала на імовірність підпалу. У результаті НП ніхто з людей не постраждав. Попередньо встановлено, що загоряння спричинила пляшка із запальною сумішшю, кинута зловмисниками.

Обставини події та мотиви вчинення правопорушення встановлюються. Поліція шукає свідків підпалу і перевіряють записи камер відео спостереження, встановлених поблизу пошкодженої вогнем будівлі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, банки, пожежа, поліція
В тему