22 Червня 2018
Новини

В Україні заборонили ще сім російських партій

В Україні заборонили ще сім російських партій

Президент України ввів санкції проти політичних партій Росії - у розширений список санкцій увійшли сім політичних партій Росії.

Указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»  Президент України Петро Порошенко підписав у четвер, 21 червня. Відповідний документ опублікований на сайті глави держави. Пише korrespondent.

У розширений список санкцій увійшли сім політичних партій Росії – «Единая Россия», «Либерально-демократическая партия России (ЛДПР)», «Родина», «Демократическая партия России», «Аграрная партия России», «Коммунистическая партия Российской Федерации (КПРФ») та «Патриоти России».

Згідно з документом, у партій повинні бути заблоковані активи на території України, заборонене виведення капіталів за межі країни, призупинено виконання економічних і фінансових зобов'язань, а також припинена видача дозволів, ліцензій на ввезення або вивезення з України валютних цінностей. Також вводяться обмеження з видачі готівки за банківськими картками.

Усього список санкцій збільшився на 30 російських юридичних осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, росія
В тему

Останні матеріали