22 Червня 2018
Новини

22 червня: кого привітати з днем ангела

22 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Кирил, Олександр та Марія.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

КИРИЛО

Ім’я Кирило в перекладі з давньогрецької мови означає «пан», «владика», з перської – «сонце». З дитинства Кирило дуже допитливий. Його цікавить абсолютно все, ви втомитеся відповідати на його питання. Щоб компенсувати це, він починає рано читати, книги проковтує з вражаючою швидкістю, іноді не зовсім розуміючи зміст. Кирило вміє добре і правильно вести себе в соціумі. Всі дорослі його нахвалюють і ставлять іншим дітям у приклад. Він допитливий і честолюбний, іноді – занадто самовпевнений і самолюбний, ласий на похвалу.

Доля Кирила складається в залежності від того, яка боку характеру візьме верх. Так, Кирило може зациклитися на своїй позитивності, зазнатися і стати в підсумку егоїстом. Ніхто не може передбачити, як поведе себе Кирило в будь–якої ситуації. Він може здаватися несміливим, але насправді цей чоловік не піддається чужому впливу, надзвичайно об’єктивний і самовпевнений. Інтуїція у чоловіка на ім’я Кирило дуже розвинена, але частіше він користується розумом. Менталітет Кирила дозволяє і аналізувати, і проявляти увагу до дрібниць однаково добре. Цей чоловік має гарну пам’ять. Моральні принципи Кирила дозволяють порівнювати його з солдатом, який завжди діє за статутом не роздумуючи.

Не варто вважати Кирила вітряним чоловіком. Він надійний і може сильно любити. У подружжя Кирило вибирає владну жінку, яка здатна стати главою сім’ї. У компанії приятелів Кирило, навпаки, прагне панувати. Він азартно сперечається, підбиває друзів на авантюри. В роботі Кирилу потрібна чітка мета, тоді цей чоловік в стані правильно подати себе. В іншому випадку Кирило може бути претензійний і ледачий. Як правило, чоловіки з цим ім’ям стають лікарями, промисловцями або суддями. Однак для досягнення значущих успіхів Кирилу потрібно подолати себе, перестати прагнути до ефектної красі, не пливти за течією. Кирило прагне бути всюди першим. У нього є непогані шанси домогтися успіхів у кар’єрі або бізнесі. Він володіє такими корисними якостями, як самостійність, здатність до терплячому праці, вміння вести бесіду, спілкуватися і знаходити потрібних людей. Йому притаманна завидна працездатність. Часом Кирило буває занадто суворий і вимогливий, йому не вистачає м’якості і пластичності.

Цей чоловік не любить програвати навіть у жартівливому суперечці, любить красуватися своїми знаннями і здібностями. Якщо в Кирила з дитинства виховати легке ставлення до життя і до себе, навчити сміятися над собою і жартувати, то він стане душею компанії. Все в своєму житті Кирило вибирає з оглядкою на оточуючих – як вони на це подивляться, як скажуть, як оцінять. І дружину, і машину, і місце відпочинку. Його дружині варто врахувати ці особливості поведінки Кирила, щоб шлюб був в радість, а не в тягар. З дітьми Кирило не особливо любить возитися.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я Олександр має грецьке походження. У сучасному перекладі означає «захисник», більш ранні версії трактування - «чоловік, який оберігає». Володар імені Олександр дуже впевнений, товариський і життєрадісний чоловік. Його деяка легковажність робить його симпатичною людиною, яка знає, що у нього велике серце, добра душа і що сам він володіє певною харизмою. Це знання не псує його, а тільки зміцнює. Олександр швидко може освоїтися, куди б він не пішов. Незважаючи на його любов до спокійного відпочинку, він не позбавлений активності, не уникає спілкування і компаній. Олександр любить грамотну бесіду, балаканина через дрібниці його не сильно цікавить, але він може підтримати і її, хоча без особливого захоплення.

Цей чоловік любить спілкуватися, віддаючи перевагу тим, у кого можна чогось навчитися, тому легко знаходить загальні теми розмови практично з будь-яким співрозмовником, і майже напевно з часом опанує мистецтво переконання. Володар імені Олександр яскравий, проникливий чоловік. Він усе своє життя будує щастя, він переконаний, що тільки сам зможе зробити те, що потрібно йому, хоча він не проти (і навіть дуже постарається) перенести частину роботи на інших, але буде ретельно контролювати її виконання. Багатьом здасться, що цей чоловік пихатий, але насправді Олександр прагне все робити добре з першого разу, і часом не соромиться засобів для досягнення мети. Його цікавість поширюється тільки на ті сфери, які йому необхідні. Він може стати професіоналом в будь-якій сфері, самостійно вивчити необхідні дисципліни. Його внутрішня цілеспрямованість оточуючим здається прагненням до слави, хоча власник цього імені прагне бути оціненим лише за свої заслуги і фактичні досягнення, а не за те, чого він планує добитися.

У Олександра гострий розум, переважає стратегічне мислення, хоча тактичні підходи він прекрасно вміє прораховувати, але не вважає їх основними. Він бачить картину в цілому, час від часу може здаватися неглибоким і самовпевненим, але все одно відчуває труднощі в досягненні цілей. Такі якості, як наполегливість і впевненість, надають Олександру владності, і це допомагає йому бути хорошим керівником, здатним вести за собою людей. Ще в дитинстві Олександр не проти звернути увагу дорослих на свою персону. І робить він це абсолютно різними способами - від блискучих успіхів у навчанні до недозволено поганих вчинків. Хлопчик швидше буде веселитися, ніж робити домашнє завдання, тому для його мотивації можливо потрібні додаткові зусилля. У юнакові активно будуть проявлятися такі риси як самовпевненість, хаотичність поведінки, він буде активно шукати свою мрію і мету в житті.

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття – побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали