21 Червня 2018
Новини

Популярна українська співачка народила донечку

Популярна українська співачка народила донечку

Українська співачка Юлія Думанська, яку слухачі знають як виконавицю таких хітів як «Двічі в одну річку не ввійдеш» і «Пробач», народила первістка від відомого бізнесмена Григорія Козловського.

Про це пише «Lux.fm».

Щаслива подія сталася 20 червня. Про поповнення у відомій родині стало відомо з офіційної сторінки Юлії Думанської у Facebook, де її чоловік написав зворушливий пост.

Нагадаємо, 26-річна українська співачка Юлія Думанська вийшла заміж за 47-річного львівського депутата Григорія Козловського 14 лютого. Весілля було досить скромне, адже свято проводили у піст. Церемонію провели без музики, феєрверків і тамади. На святкування були запрошені лише 8 гостей.

А вже за декілька тижнів артистка повідомила про свою вагітність.

«Хто народиться? Наш тато каже, що він як художник і в нього дуже добре виходять доньки, тому чекаємо на ще одну доньку», – запевняла Думанська.

До слова, для Юлії – це перша дитина. Для Григорія Козловського, львівського бізнесмена і депутата Львівської міської ради, це вже другий шлюб, у нього вже є троє дітей, а його 23-річний син Святослав виступає за винниківський ФК «Рух».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, юлія думанська, григорій козловський, діти
В тему