16 Червня 2018
Новини

Смертельна ДТП на Прикарпатті: киянин на «Лексусі» збив дідуся з онуком

Смертельна ДТП на Прикарпатті: киянин на «Лексусі» збив дідуся з онуком

На Косівщині жертвою в смертельній ДТП став 65-літній місцевий житель. Дідусь вів у руках велосипед, у крісельці якого сидів трирічний онучок.

Учора, 15 червня, дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася у селі Уторопи Косівського  району на Івано-Франківщині. Близько 17:00 год. 63-річний водій, житель  міста Києва, керуючи авто марки «Лексус  570»  та рухаючись у напрямку  Косова дорогою державного значення Р-24 «Татарів – Кам’янець-Подільський», в Уторопах вчинив наїзд на 65-річного пішохода, жителя  цього ж населеного пункту, який рухався узбіччям дороги  у попутному із позашляховиком киянина напрямку та вів велосипед, на якому сидів трирічний онук. Повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

В результаті ДТП  пенсіонер від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а  дитину шпиталізували до Косівської ЦРЛ із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітки, забоєм м’яких тканин і саднами.

За результатами  проходження медичної експертизи на виявлення стану сп’яніння водій тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням  права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, кримінал, смерть, велосипедисти, івано-франківськ
В тему