16 Червня 2018
Новини

На Одещині дівчинка спустилася з аквагірки і не випірнула

На Одещині дівчинка спустилася з аквагірки і не випірнула

Вчора, 15 червня, приблизно о 17:40, з Балтського райвідділу ГУ ДСНС України в Одеській області до тутешньої поліції надійшло повідомлення про те, що на міському пляжі на річці Кодима дівчинка з’їхала з гірки та не випірнула. Інформує Балтський відділ поліції в Одеській області.

На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції. Рятувально-пошукова операція тривала годину, проте, на жаль, врятувати потерпілу не вдалося. Її тіло знайшли без ознак життя.

За сідченнями очевидців поліцейські встановили, що неповнолітня прийшла на пляж із друзями. Підлітки придбали там білети на спуск із водяної гірки. Ледь дочекавшись своєї черги, дівчинка спустилась із атракціону на надувному колі. Але наприкінці спуску надувний засіб пробив огороджену безпечну відстань, в результаті чого перекинувся і дитина опинилася у воді. Після цього на поверхні більше не з’являлась. 

Трагічну подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України як нещасний випадок. Остаточне рішення буде прийняте після висновку судмедекспертизи про причину смерті постраждалої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, смерть, водойми, діти, поліція, одеса
В тему