12 Червня 2018
Новини

На Тернопільщині скажений шкідник вкусив дитину

На Тернопільщині скажений шкідник вкусив дитину

На території власного домогосподарства в селі Камянки, Підволочиського району дитину 2010 року народження покусав кріт, хлопчика було госпіталізована в Тернопільську обласну дитячу лікарню.

Про це повідомляє «Online.te.ua».

Подія сталася в День народження хлопчика. Даніель прибіг до батьків і показав закривавленого пальця.

Шокований батько вихопив у дитини тварину і кинув у кущі. Хлопчика негайно доправили до лікарні, де йому ввели вакцину проти сказу. Наступного дня батько, за порадою лікарів, розшукав крота (тварина вже була мертва) і віддав на вірусологічне дослідження.

Труп крота направили у Тернопільську регіональну лабораторію державної ветеринарної медицини на вірусологічне дослідження.

За результатом лабораторного дослідження відібраного патматеріалу (№000548 п.м./18 від 16.05.2018) у надісланому патматеріалі виявлено збудник сказу.

До слова, це не поодинокий випадок. Минулого року у Вольську (Росія) у дитячому таборі кріт вкусив 10-річного хлопчика за ногу.

У прес-службі міністерства охорони здоров'я регіону розповіли, що дитині викликали швидку. Медики відвезли потерпілого у лікарню. Там йому надали разову допомогу. Хлопчику довелося пройти курс антирабічної терапії від сказу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, тварини, напад, діти, тернопіль
В тему

Останні матеріали