11 Червня 2018
Новини

11 червня: кого привітати з днем ангела

11 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Лука та Марія.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЛУКА

Ім’я Лука походить від грецького імені Лукас, що з латинської означає «світло». Лука – ділова людина з твердими принципами. Він міцно тримається своїх переконань, так що часом це межує з упертістю. Особливо сильно це проявляється у чоловіків, народжених взимку. Лука вміє добре передчувати ситуацію, завдяки прекрасній інтуїції, проте він все–таки не поспішає робити висновки на підставі передчуттів. Лука намагається аналізувати обставини з холодним розумом. Не дивно, що успіх до нього приходить рано, приблизно у віці двадцяти п’яти років.

«Літній» Лука відрізняється незалежністю і замкнутим характером. Одне із захоплень – зимова риболовля. Лука відчуває повне неприйняття до будь–якої брехні і хитрості. І сам прагне не вдаватися до неї, і чужу не переносить. Лука часто замислюється над проблемою людських взаємин, він непогано розбирається в психології, тонко відчуває співрозмовника. Лука не позбавлений самолюбства і має честолюбні устремління. Чоловік з цим ім’ям в більшості випадків вдало одружується, в шлюбі у нього народжується кілька синів. Чоловік дуже цінує і охороняє фортецю сім’ї. Часто Лука виховується в дуже релігійній сім’ї, а тому має високі моральні принципи. Розумна дружина зможе приборкати ту невгамовну енергію, яка так і бризкає з Луки.

Майбутня дружина повинна бути не тільки розумнішою за Луку, але і володіти великим набором достоїнств, в тому числі і терпінням. Саме та жінка, яка залишиться поруч з Лукою, коли інші зникнуть з його життя, зможе стати саме тією, заради якої чоловік зважиться щось поміняти в своєму житті. Лука сильно відчуває нещирість в людях. Чоловік з цим ім’ям, особливо народжений влітку, вважає за краще проводити дозвілля в колі сім’ї. Галасливих зборищ Лука не любить, вважаючи їх марною тратою часу. Однак при цьому Лука дуже боїться самотності. Спілкуючись з Лукою, слід пам’ятати, що це дуже логічна людина.

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття – побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали