9 Червня 2018
Новини

Австралійка «закачала» в очі блакитну фарбу і тепер «закохана сама в себе»

Австралійка «закачала» в очі блакитну фарбу і тепер «закохана сама в себе»

23-літня Амбер Люк з Австралії «абсолютно закохалась у власний образ» після того, як зробила собі татуювання очей – зафарбувала білки світло-блакитним чорнилом, призначеним для натільних малюнків. Пише видання «Метро».

Утім, для цієї молодої особи, котра за останніх сім років випробувала на собі понад 50 різноманітних процедур із модифікації тіла (пірсинг у різних місцях, тату на значній поверхні тіла, навіть на вухах, і хірургічно роздвоєний «зміїний» язик) залити в білок очей блакитну фарбу було не таким уже екстравагантним кроком.

Як розповідає сама дівчина, вона витратила понад 6000 фунтів стерлінгів на тату та інші «мистецькі маніпуляції» зі своїм тілом, відколи їй виповнилося 16.  

Утім, все ж татуювання очей, яке загрожує тим, хто на нього наважився, сліпотою, стало найнебезпечнішим у списку експериментів Амбер над собою.

«Процедура пігментування очей тривала всього 40 хвилин, – ділиться враженнями молода австралійка. – Це було дуже болісно. Мої очі були розплющені, а шприц уводили в кожне око по чотири рази. Після цього я була сліпа протягом  трьох тижнів».

«Від своїх друзів я отримала прізвисько Голубоокий Дракон, бо нагадую їм дракона з фентезі своїми очима та мовою. Переглядаючи свої фотографії «до», я бачу себе надто простою. Мені було нудно в такому іміджі», – розказала журналістам дівчина, котра має 21 000 однодуиців-підписників у своєму «Інстаграмі».

Найближчим часом Амбер планує загострити собі передні зуби, щоб виглядати «як вампір».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, австралія, курйози
В тему