1 Червня 2018
Новини

Студентки з Володимира на стипендію придбали сотню кульок для дітей

Студентки з Володимира на стипендію придбали сотню кульок для дітей

Студентки Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського Наталія Алестратова, Анастасія Нестерчук та Анастасія Паранюшкіна у Міжнародний День захисту дітей вирішили зробити приємне малечі і провели акцію "Подаруй дітям посмішку".

В ході проведення заходу на Площі Героїв малечі, яка зібралась для розваг. було подаровано близько сотні різнокольорових повітряних кульок, на які студентки витратили свої стипендії.

Дівчата розповіли, що таким чином хотіли зробити святкування дітей більш яскравим та підняти настрій їм та їхнім батькам.

Читайте також: У Володимирі-Волинському нагородили переможців конкурсу «Володимир дружній до малюків» (фото)

"Мені було дуже приємно, коли малеча посміхалася, отримуючи кульку. А їхні щасливі обличчя - нагорода для кожної з нас. Нам дякували батьки і бажали хорошого дня. Тепер я знаю, що зробити для дітей свято не складно. Головне - бажання," - поділилась враженнями Анастасія Паранюшкіна.

Насамкінець студентки зізнаються, що й надалі продовжуватимуть проводити подібні заходи, які дарують радість та насолоду не тільки оточуючим, а й їм. І для цього не шкода грошей та витраченого часу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, володимир-волинський, студенти, день захисту дітей
В тему