1 Червня 2018
Новини

У Володимирі-Волинському нагородили переможців конкурсу «Володимир дружній до малюків» (фото)

У Володимирі-Волинському нагородили переможців конкурсу «Володимир дружній до малюків» (фото)

У Міжнародний День захисту дітей у Володимирі-Волинському на Площі Героїв відбулося нагородження переможців конкурсу "Володимир дружній до малюків", у якому взяло участь 14 закладів міста.

Організатори ставили за мету - стимулювати заклади до створення комфортного середовища для батьків та дітей.

Так, серед учасників, зокрема, закладів ресторанного обслуговування перемогу отримала піцерія "Веранда", яка конкурувала з кафе "Край". Серед магазинів "Респект", "Ажур" "Караван" та "Панбуд" перше місце поділили  "Караван" та  ТЦ "Панбуд".  Серед установ члени конкурсної комісії надали перевагу центральному відділенню "Ощадбанку", де є плаский вхід, кнопка виклику (у разі необхідності до матусь спустяться і допоможуть заїхати візочком), на другому поверсі -  дитячий куточок. Хоча досить вдало попрацював у цьому напрямку і "Укргазбанк", де є місце з відповідною відміткою для пакування візочків, пандус, забавляючі предмети та напої. "Приватбанк" теж встановив пандус для зручного заїзду візочками. Серед державних установ перше місце посів  ЦНАП.

Читайте також: Луцьк фестивалить: «Моє веселкове дитинство» зібрало маленьких лучан на масштабне свято (фото)

Усі перможці отримали сертифікати на суму 300 гривень для придбання додаткових іграшок у дитячі зони та дипломи від міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, володимир-волинський, день захисту дітей, конкурси, Фото
В тему