30 Травня 2018
Новини

500 кримінальних справ щодо волинських бійців, яких звинувачували у дезертирстві закрили - адвокат

500 кримінальних справ щодо волинських бійців, яких звинувачували у дезертирстві закрили - адвокат

Спочатку фігурувало 1700 бійців, зараз близько 500…

Бійців 51 бригади, яких звинувачували у дезертирстві та самовільному залишені частини закрили. Про це на своїй сторінці у facebook написав адвокат Василь Нагорний.

«Аж не віриться… 4 роки мордували бійці #51бригади, 4 роки за доносами недолугих радників та міністерських чинів, намагались змішати з багном бійців, першої хвилі, які стали першими на захист України. Їм вдалося ліквідувати бригаду, але не вдалося «ліквідувати» честь бійців», - йдеться в повідомленні.

Також адвокат зазначає: «Сьогодні дуже важливий день…Сьогодні я побачив результат своєї чотирирічної роботи. Всі справи по бійцям #51бригади (спочатку фігурувало 1700 бійців, зараз близько 500), яких звинувачували у дезертирстві та самовільному залишенні частини – ЗАКРИТІ, в зв’язку з відсутністю складу злочину в діях бійців! Відомості про це, 25 травня 2018 року внесені в ЄРДР».Також адвокат зауважив, що на повістці денній залишається «запорізька справа», де судять ще 20 бійців 51 бригади.

На завершення Нагорний додав: «Юридична справедливість встановлена, залишилось відновити історичну. В ході захисту бійців, я був вражений героїзмом окремих бійців і підрозділів цієї бригади. Де тільки наші не були.... Це вже окрема тема, і я доведу, що ця бригада була героїчною... вічна пам’ять полеглим...».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, ато, дизертирство
В тему