30 Травня 2018
Новини

Поліція піймала вбивцю атовця в Полтаві

Поліція піймала вбивцю атовця в Полтаві

Співробітники поліції Київської області оперативно розкрили вбивство бійця АТО в Кагарлику.

Поліцейські Київщини в результаті комплексу оперативно-розшукових і слідчих дій затримали злочинця, котрий у ніч проти 24 жовтня 2017 року у ході сутички біля магазину в місті Кагарлику завдав смертельних ударів ножем 33-літньому учаснику антитерористичної операції на Сході України. А молодшому брату померлого – проникне ножове поранення грудей. Повідомляється на сайті НПУ.

Від отриманих ран атовець помер у лікарні.

Співробітники правоохоронних органів вирахували підозрюваного – 24-літнього безробітного з Полтавської області. Днями убивцю натовця, котрий переховувався від руки правосуддя довгих сім місяців, затримали полтавські поліцейські під час здійсненої ним спроби проникнути до однієї з квартир обласного центру.

На період розслідування фігуранта передали поліцейським із Київщини. Вчора йому суд обрав запобіжний захід – 60 діб утримування під вартою.

Триває розслідування у рамках кримінальних проваджень, відкритих за ст. 115 («Умисне вбивство») та ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України. Молодику, який позбавив життя натовця, загрожує до 15 років тюрми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, полтава, кримінал, вбивство, ато, поліція
В тему