Дегустатор віскі: вакансія чи покликання?
Бар в Единбурзі відкрив вакансію дегустатора віскі.
Вакансія тимчасова і неоплачувана. Дегустатор віскі повинен пробувати безліч сортів напою і допомогти закладу сформувати меню.
Вакансія, як пише The Scotsman, тимчасова і неоплачувана.
Дегустатор віскі повинен пробувати безліч сортів напою і допомогти закладу сформувати меню.
За словами представника бару, який назвав посаду дегустатора "найкращою роботою в світі", питний заклад потребує консультантові з віскі, який не тільки любить напій, але і зуміє підібрати найбільш цікаві зразки.
У барі заявили, що на посаду тестера віскі можуть претендувати повнолітні кандидати з самих різних країн світу.
На яку кількість часу розрахована робота дегустатора, не уточнюється.
У бесіді з виданням фахівець з товариства любителів віскі заявив, що напій найкраще оцінювати за кількома критеріями: колір, запах, смак і післясмак.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.