25 Травня 2018
Новини

Новий канал знімає унікальне реаліті-шоу

Новий канал знімає унікальне реаліті-шоу

Новий канал приступив до зйомок свіженького реаліті-шоу власної розробки про колишніх закоханих – «ЕКСи». Ведучим став Олександр Педан. Прем’єра запланована на осінь 2018 року.

Про те, що на Новому каналі може з'явитися проект «ЕКСи», повідомляло видання «Медианяня», посилаючись на відкриті вакансії StarLightMedia.

Проект розповідатиме про взаємини між колишніми закоханими.

«Наші герої – це 10 пар «ексів», у яких незакриті відносини, –  повідомила керівниця проекту Тетяна Кононенко. – Самі вони не можуть поставити крапку в них, тому прийшли до нас. Ми допоможемо парам перевірити свої відносини і навчимо їх бачити не тільки помилки партнера, а, перш за все, свої».

Прес-служба каналу повідомляє, що «екси» житимуть разом в одному будинку і щотижня проходитимуть по кілька психологічних випробувань. Ті колишні, які впораються з усіма завданнями команди проекту і дійдуть до кінця, отримують грошову винагороду.

«Ми дуже часто росходилися, але життя постійно зіштовхувала нас знову, –  розповіла одна з учасниць. – Хочемо з'ясувати, чи залишилися між нами хоч якісь почуття, і чи варто боротися за ці відносини.»

Допомагати учасникам проекту буде психолог Віра Романова. Ведучим реліті став Олександр Педан.

«Ви й не уявляєте, там – життя! Там таке твориться! Хочу – не хочу! Люблю – не люблю. І навіть: "Вали звідси!"», – поділився ведучий.

Прем’єра реліті відбудеться восени 2018 року на Новому каналі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, олександр педан, новий канал
В тему