24 Травня 2018
Новини

Мешканець Прикарпаття виграв у лотерею півмільйона гривень

Мешканець Прикарпаття виграв у лотерею півмільйона гривень

Гравець із Коломиї зірвав джек-пот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» у розмірі 500 тисяч гривень.

Про це повідомив оператор державних лотерей «М.С.Л.».

«20 травня 2018 року в Україні з’явився черговий футбольний шанувальник, який зірвав джек-пот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» розміром 500 000 гривень. Ним виявився гравець із міста Коломия, який зробив виграшну ставку на фірмовому острівку «М.С.Л.»…» – йдеться у повідомленні.

Для спрощення прогнозування гравцям надається можливість вибирати відразу кілька можливих результатів матчу, наприклад, перемогу однієї з команд і нічию тощо. Цією можливістю і скористався переможець із міста Коломия. Так, у 7 з 12 матчів гравець вирішив вказати одразу кілька результатів. А повністю впевненим він був у зустрічах п’яти команд: «Мілан» – «Фіорентина», «Сассуоло» – «Рома»,  «Спал» – «Сампдорія», «Удінезе» – «Болонья» та «Кордоба» – «Альмерія». Саме на ці матчі був вказаний лише один результат.

Варто зазначити, що повна сума виграшу переможця сягнула 512 256 гривень.

Такий історично великий виграш у лотереї «Спортпрогноз» виграють уже вдруге. Вперше півмільйона гривень дісталися гравцеві з міста Житомир 1 квітня 2018 року.

Нагадаємо, для того щоб зірвати джек-пот у «Спортпрогнозі», потрібно вгадати результати 12 футбольних матчів. І хоча рахунок вгадувати не потрібно, лише перемогу однієї з команд або нічию, все одно це дуже не просто та вимагає від гравців не стільки удачі, скільки футбольних знань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, футбол, івано-франківськ
В тему