23 Травня 2018
Новини

23 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

23 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Живіть сьогодні так би мовити на повні груди, щоб завтра не було шкода втраченого і безрезультатного дня. А зірки вам в цьому сприятимуть.

Овен

Спробуйте ще раз постукати в ті двері, які вам раніше не відчиняли, тому що сьогодні Овнів цілком можуть почути. Притримайте свою агресивність, яка може породити бійку.

Телець

Сьогодні на устах у Тельців буде слово фортуна, яка сьогодні явно їм посміхнеться. Тельці будуть готові на все, щоб якомога швидше привести себе в порядок

Близнюки

Якщо у Близнюків буде на сьогодні чіткий план, то вони зможуть встигнути все і навіть більше. Сьогоднішній день пройде на бігу, і по ідеї ви повинні все встигнути.

Рак

Ракам сьогодні як ніколи везе в азартних іграх. Не відштовхуйте людей, які звернулися сьогодні до вас за допомогою

Лев

Не бійтеся підписувати договори, зірки гарантують вам вигоду і безпеку. На сьогодні у Львів може бути запланована відверта розмова «по душах», яка виявиться швидше важкою, ніж безтурботною.

Діва

Ви давно думали над тим, щоб усиновити дитину, чому б вам сьогодні ще раз не підняти цю тему? Все вдасться! Дівам було б непогано згадати про спорт, але не у вигляді вболівальника, а хоча б зробити зарядку.

Терези

Бездумне рішення Терезів призведе до бездумного вчинку, який в свою чергу подарує безмежну радість. У Терезів можливі довгоочікувані новини.

Скорпіон

Сьогодні відмінний день для прогулянки по магазинах, якісні речі за прекрасною ціною самі йтимуть до вас у руки. Невпинно піднімаючись вгору, Скорпіонам не завадило б задуматися, коли вони власне хочуть починати отримувати задоволення від життя.

Стрілець

Не чекайте, що хтось дасть оцінку вашим діям, просто продовжуйте робити те, що відчуваєте і скоро зможете побачити позитивний результат. Сьогодні відмінний момент нарешті доробити дрібні роботи, які отривалий час були відсунуті убік

Козеріг

Козероги, спробуйте почати складну розмову з близькою людиною, сьогодні є всі шанси бути почутими і вирішити питання на свою користь. Знайдіть час написати тому, кому давно обіцяли.

Водолій

Не скупіться на добрі слова, не варто соромитися говорити про те, що ви відчуваєте, і ви побачите, як багато отримаєте у відповідь. Тим, хто вміє зберігати спокій, буде простіше зорієнтуватися в ситуації

Риби

Не бійтеся виглядати смішно, вчіться сміятися над собою, і сьогодні ваш сміх розтопить чиєсь серце. Постарайтеся сьогодні почути і зрозуміти вашу близьку людину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему