23 Травня 2018
Новини

У Житомирі грабіжники з пістолетом «відтиснули» речі в школярів

У Житомирі грабіжники з пістолетом «відтиснули» речі в школярів

Удень 22 травня житомирські правоохоронці отримали повідомлення про розбійний напад. На одній з вулиць облцентру на приїжджих юнаків  – 18-літній та 16-річний хлопці приїхали до міста із селища Романова – напали невідомі. Повідомляє прес-служба поліції Житомирщини. 

Зі слів обікрадених, у малолюдному місці їх вистежили двоє невідомих і, погрожуючи пістолетом, відібрали в одного наручний годинник, в другого – срібний ланцюжок та зарядний пристрій до гаджетів. Пограбовані не стали зволікати і одразу звернулися в поліцію, описавши своїх кривдників.

За якихось 25 хвилин зловмисників вирахували і затримали патрульні. Екіпаж помітив двох підозрілих молодиків, які швидко йшли в напрямку центру міста. Під час поверхневого огляду в одного з них виявили пістолет. За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції. Розпочато кримінальне провадження.

Відомості про факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кримінал, напад, пограбування, поліція
В тему