22 Травня 2018
Новини

22 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

22 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Сьогодні сприятливий день для початку нових справ, нових проектів, нових стосунків. Але будьте обережні, варто остерігатися підступності та зради.

Овен

Не піддавайтеся тиску ззовні, не міняйте своїх намірів, тому що так буде комусь зручно, дотримуйтеся свого курсу і скоро все зрозуміють, що саме він найправильніший. Старання Овнів по відношенню до другої половинки, можуть виявитися неоціненим нею.

Телець

Тельці будуть в центі уваги рідних людей, для яких ви стали гордістю. Сьогоднішньою метою буде бажання дожити до наступного дня з мінімальними втратами.

Близнюки

Сьогодні у Близнюків цілий день в душі сяятиме сонечко, що не залишиться непоміченим для оточуючих, яким ви підніматимете настрій своєю присутністю.

Рак

«Добре все, що добре закінчується» - саме з цією думкою сьогодні будуть засипати Раки.  Добрий ранок, швидкоплинний робочий день і спокійний вечір - ось прогноз для Раків на сьогодні.

Лев

Сьогодні Левам буде нелегко зробити перший крок, але вони зможуть зважитися і не пошкодують, адже це зробить їх щасливішими. Намагаючись поговорити з коханою людиною, ви нічого не зможете їй донести.

Діва

Сьогодні Діви можуть отримати пропозицію, на яку  довго чекали. Дівам корисно хоч ненадовго усамітнитися, а може навіть поспати.

Терези

Друзі принесуть в ваш день краплю приємного божевілля. Сьогодні ви можете гостро відчути свою самотність в цьому світі.

Скорпіон

Сьогодні відповідний день, щоб зробити яку-небудь маленьку дурість, яка доставить Скорпіонам багато радості і не вилізе боком. Не переборщіть з алкоголем, щоб не наробити дурниць.

Стрілець

Сьогодні буде відмінний момент зайнятися плануванням свого майбутнього. Стрільці зможуть акуратно записати свої бажання або спорудити дошку візуалізації. Не приймайте швидких рішень, щоб зопалу не наламати дров.

Козеріг

У Козерогів можлива випадкова зустріч зі старим другом, якого ви будете дуже раді бачити, і якщо він вас покличе куди-небудь за собою, не відмовляйтеся. У цей день вас можуть очікувати серйозні грошові витрати, нові покупки, проте гороскоп радить вам особливо не витрачатися.

Водолій

День прекрасно підходить для укладення шлюбу та інших сімейних радостей. Сьогодні Водоліям може захотітися повечеряти поза домом.

Риби

Передчуття не розчарує. Сприятливий день для Риб для вирішення серйозних завдань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему