15 Травня 2018
Новини

15 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

15 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Хоча сьогодні і не понеділок, який як відомо, день важкий, сьогодні усім знакам буде непереливки. Тож налаштуйтеся на важкий день, але до вечора все «розвидниться».

Овен

Не варто сьогодні ні у кого нічого просити. Сьогодні Овен повинен звернути увагу на того, хто знаходиться поруч.

Телець

Під три чорти гроші, побалуйте себе, а завтра новий день подарує новий дохід. Сьогодні в голові Тельців буде такий рій думок, що він відчує гостре бажання поділитися ними хоч з ким-небудь.

Близнюки

Близнюкам не варто змушувати себе посміхатися, якщо не хочеться, але потрібно залишатися коректним. Можливо, хтось спробує щось вирішити за Близнюків, але варто подумати двічі - чи потрібна йому така послуга, за яку потім доведеться дорого платити.

Рак

Раки, не біжіть за порадою до друзів, ви повинні самі прийняти рішення і покласти на себе відповідальність за нього. Подумайте про те, чого б вам дуже хотілося, і здійсніть це.

Лев

Сьогоднішній день відмінно підходить Левам для того, щоб, нарешті, викинути щось непотрібне. Не переживайте, ви не відчуєте порожнечу без цих речей. Надумавши «повернутися» в минуле, поцілуйте відразу того, хто поруч з вами.

Діва

Хороший день для Дів, всі справи будуть йти як по маслу. Можете особливо нікого не слухати сьогодні, живіть, так як відчуваєте.

Терези

Сьогодні не варто особливо розвішувати вуха на всілякі гучні слова чи обіцянки, вони можуть виявитися правдивими лише частково. Терезам корисно хоч ненадовго усамітнитися, а може навіть поспати.

Скорпіон

Нехай все йде свої чергою, головне дихайте рівно. Сьогодні Скорпіони самі роблять собі настрій.

Стрілець

Стрільці, домовтеся про зустріч з друзями, буде весело. Стрільцям доведеться зіткнутися з такою ситуацією, де «Повторення - мати навчання».

Козеріг

Спонтанна і безглузда, але озвучена вголос ідея Козерогів знайде підтримку з боку оточуючих. Якщо Козероги хочуть, щоб їх сприймали серйозно, потрібно вести себе серйозно.

Водолій

Сьогодні Водолії можуть отримати найдорожчий подарунок у своєму житті. а ще можуть виявитися в ролі синоптика, тому що будуть «налаштовувати погоду» для всіх оточуючих.

Риби

Зіткнувшись з важкою або незрозумілою ситуацією, запитаєте поради у людини, якій довіряєте. Весь день Риб буде сонним, і тому може не помітити щось важливе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему