15 Травня 2018
Новини

15 травня: кого привітати з днем ангела

15 травня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Борис, Гліб та Зоя.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

БОРИС

Ім’я Борис утворено від старослов’янського «славний у боротьбі». З дитинства у Бориса розвивається властивість бути сильним, уміти переносити труднощі й долати перешкоди. Хлопчик дуже старається відповідати очікуванням батьків, йому самому хочеться бути таким же, як найсміливіші герої . Тільки треба пояснити Борису, що за кожною поразкою потрібно шукати позитивний досвід для досягнення нових перемог.

Борису хочеться бачити навколо себе таких же сильних людей, як і він. Борис шукає для себе такі професії, які допоможуть йому реалізувати свої сильні сторони, бути вольовою людиною і приймати рішучі рішення. Він вибирає політику, альпінізм, інші екстремальні види спорту, може бути військовим і стати керівником на небезпечному виробництві. Борис не прагне бути серед людей. Впертість і «твердолобство» можуть зіграти з Борисом поганий жарт. А ось у сім’ї Бориса просто не впізнати. Це турботливий батько, дбайливий господар, але в родині він лідер і самостійно будуватиме сімейне життя.

ГЛІБ

З дитинства привертає увагу навколишніх своїм не по–дитячому серйозним і спокійним характером. Про нього часто говорять, що він виглядає доросліше свого віку, і це – через його неспішність і розважливість. З віком робить враження похмурого, хоча навколишні знають його як добродушну людину й відчувають до нього повага.

Якщо Гліб – керівник колективу, підлеглі будуть вважати, що їм пощастило, оскільки Гліб не тільки строгий і об’єктивний, але також доброзичливий. Авторитет Гліба не піддається сумніву, і все те, чого він домігся в житті, є результатом його праці. Конкретні справи він завжди ставить вище за багатослівну обіцянку.

ЗОЯ

Ім’я Зоя в перекладі з давньогрецької мови означає «життя». Це ім’я відповідає біблійному Єва і давньослов’янському Жіве

Жінка з таким ім’ям має врівноважену і стійку психіку, сильну волю. Зоя не вимагає від життя занадто багато, а приймає його таким, яким воно є. Вона не мріє змінити весь світ, а також не прагне накопичити багатство, так як абсолютно байдужа до цього. Будь–які повороти в житті Зоя сприймає як належне, витягуючи з кожної життєвої ситуації хоч який–небудь урок. Вона не любить переїжджати з місця на місце, міняти обстановку, тому що враження, отримані під час переїзду, сильно стомлюють її психологічно.

Зоя ніколи не буде будувати свою кар’єру будь–якими способами. Спокійно ставиться до хай навіть невеликого призначенням або підвищення по службі. Зазвичай вона добре проявляє себе на керівній посаді в невеликому, переважно жіночому, колективі. Має здатність гасити будь–які плітки і інтриги, що виникають між колегами по роботі, не займаючи в суперечці якусь певну сторону. Найкраще здатності Зої можуть бути задіяні в гуманітарних науках. Її потенціал може реалізуватися в «живих» професіях. Наприклад, Зоя із задоволенням стане зоологом, ботаніком, тваринником, навіть в живопису вона буде бачити щось живе і з радістю може стати художником. Особисте життя в неї не завжди складається вдало.

Зоя чудово розбирається в психології чоловіків, і це грає не останню роль в її взаєминах з ними. Найбільше її приваблюють чоловіки, які мають досвід в життєвому плані. У чоловікові Зоя прагне бачити особливого партнера – неповторного і єдиного. А ось до вибору майбутнього чоловіка вона підходить дуже серйозно і досить довго не може визначитися. У шлюбі Зоя намагається ставитися до чоловіка шанобливо, проявляючи при цьому до нього ніжність і доброту. Вона прекрасна господиня, а також любляча дружина, мати і бабуся.

У Зої не завжди складається щасливий шлюб, але, незважаючи на це, вона завжди прагне бути відданою своїй родині. Вона завжди інтуїтивно відчуває, де хороша людина, а де поганий; з ким можна спілкуватися, а з ким ні. Зоя може швидко вловити навіть найменші зміни в стані людини, а також «прочитати» його думки з міміки і голосу. У розмовах з оточуючими людьми Зоя може іноді висловлюватися категорично, але, незважаючи на це, в ній можна знайти цікавого і привабливого співрозмовника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему