12 Травня 2018
Новини

Майже Емінем: колишня дружина Потапа показала його в молодості

Майже Емінем: колишня дружина Потапа показала його в молодості

Днями, 8 травня, відомий український реп-виконавець і талановитий продюсер Потап (у миру – Олексій Потапенко) відзначив свій день народження. Артисту виповнилося 37 років. Пише видання «Пліткар».

І з нагоди свята колишня дружина знаменитості Ірина Горова, з котрою Потапенко розлучився майже чотири роки тому, вирішила оригінально привітати свого «екса». Як відомо, між колишнім подружжям, яке виховує спільного сина, попри те, що сім’я розвалилася, збереглися теплі й дружні взаємини.

Горова зворушливо привітала колишнього в Мережі і опублікувала серію фотографій із сімейного архіву. На них нинішній маститий шоумен та продюсер зафіксований у глибокій юності.

«Льошка, По, Потап, Льолик! З днем народження! Ти найбільш неймовірний, талановитий, веселий і до біса чарівний хлопець! – написала Ірина на своїй сторінці в «Інстаграмі». – Бажаю тобі найбільших майданчиків, найгарячіших хітів, найвідданіших друзів і найщиріших обіймів! Я тебе люблю! PS: мої найулюбленіші фотки! Льошо, дуже горджуся тобою і всім, чого ти добився! Мені здається, все, про що ти мріяв, збулося», – підсумувала колишня дружина іменинника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, олексій потапенко, потап
В тему