12 Травня 2018
Новини

Анджеліна Джолі може втратити старшого сина

Анджеліна Джолі може втратити старшого сина

Після того, як Анджеліна Джолі і Бред Пітт розлучилися, їхній старший син Медокс обрав сторону матері. На думку інсайдерів, Медокс взяв на себе роль «чоловіка в домі», яку раніше займав Пітт. З чуток, чашу терпіння Джолі переповнила сварка напідпитку Бреда з Медоксом, що трапилася на борту приватного літака, коли сім'я поверталася у Лос-Анджелес з чергової подорожі.

Нещодавно хлопець образився на свою матір. Як повідомило видання Radaronline.com, Енджі побувала на батьківщині Медокса – в Камбоджі. Графік поїздки був, як завжди, щільним. 42-річна Анджеліна вирішила відвідати могилу колишнього лідера країни Пола Пота. На цій могилі Джолі, за повідомленнями свідків, вирішила навіть помолитися. Підліток був глибоко ображений цим вчинком і вперше за минулий з розставання батьків час сам подзвонив Пітту з пропозицією поспілкуватися і питанням, чи можна переїхати до актора жити.

Як стверджує анонімне джерело, Бред намагався заспокоїти Медокса, зазначивши, що Анджеліна завжди цікавилася історією його батьківщини. Пітт пояснив синові, що до остаточного рішення суду з приводу опіки той не може жити разом з ним, але пообіцяв обговорити це питання з Джолі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі, діти
В тему