10 Травня 2018
Новини

10 травня-2018: що говорить гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

10 травня-2018: що говорить гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Удача сьогодні супроводжує Терезів, Стрільців і Левів; а ось їм варто бути обережнішими: Близнюки, Рак, Овен, Риби, Козеріг і Скорпіон. Так обіцяє астрологічний прогноз на 10 травня-2018.

ОВЕН

Повне занурення в роботу або творчість сьогодні бажане, але проблематичне. Обставини можуть скластися таким чином, що вам доведеться відстоювати свою репутацію. Але день вдалий для ризикованих починань, зокрема в особистій сфері.

ТЕЛЕЦЬ

У житті Тельців цього дня можуть відбутися великі зміни. На вас працюватиме ваша репутація і популярність. Але пам’ятайте, що сьогодні вам доведеться використовувати відвертість як засіб досягнення особистих цілей.

БЛИЗНЮКИ

Деяким Близнюкам протягом цього дня доведеться працювати з обмеженням. Є ризик не побачити головного за безліччю дрібниць, погано розпорядитися грошима, вибрати невідповідний одяг, погнатися за помилковою метою.

РАК

Ракам, які мають свій бізнес, цього дня не рекомендується вести переговори і підписувати нові договори. Сьогодні також не варто провадити надто активний спосіб життя.

ЛЕВ

День сприятливий для вирішення будь-яких практичних завдань і фінансових питань. Але психологічна атмосфера в робочому колективі може сильно впливати на продуктивність вашої праці.

Читайте також: Гороскоп на травень-2018

ДІВА

Дівам сьогодні не варто нав’язувати себе людям, які з ними холодні або ворожі. Це не кращий момент для стратегічно важливих рішень. Не виключено також, що вас навідають спалахи гострого роздратування, пов’язані зі спогадами про недавні події.

ТЕРЕЗИ

Багатьох Терезів чекає непростий етап у взаєминах із домочадцями, аж до сварок. А щедрість щодо близьких вам варто обов’язково поєднувати з передбачливістю і планувати всі витрати.

СКОРПІОН

Це прекрасний день для угод, перевезень або торгових операцій. Але дотримуйтеся генерального курсу і не давайте себе збити з пантелику. Також це сприятливий період для налагодження відносин з родичами.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці сьогодні можуть бути дуже неповороткі. Якщо ви потребуєте сну або самоти, відмовтеся від зустрічей і переговорів. У цілому сьогодні деякі події стануть для вас несподіваними або виявляться не надто бажаними.

КОЗЕРІГ

Приводом для конфліктів можуть стати фінансові питання. Можливі й несподіванки, що не додадуть вам комфорту. Також не варто займатися роботою, яка вимагає тривалої концентрації, оскільки вам складно зосередитися.

ВОДОЛІЙ

Зовнішня привабливість Водоліїв цього дня посилиться. Буде природним гострий інтерес до новинок моди. Можливі невеликі витрати на задоволення, розваги. Водоліям, які пережили невдалий досвід любовних відносин, час вирушати на пошуки нового кохання.

РИБИ

У Риб не той день, коли можна кинути все і займатися головною справою свого життя. Не варто зараз також довіряти своїй інтуїції. Будь-які нововведення рекомендуємо відкласти на наступний день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему

Останні матеріали