6 Травня 2018
Новини

Порошенко назвав українських військових надефективними зухами

Порошенко назвав українських військових надефективними зухами

Головнокомандувач у своєму «Фейсбуку» похвалився нашими військовослужбовцями, які беруть участь у міжнародних тренуваннях.

Глава держави Петро Порошенко назвав українську армію однією з найбільш дієздатних у світі. Так Президент України висловився на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук», коментуючи участь українських військовиків у міжнародних навчаннях Combined Resolve Х, які проходять цими днями в Німеччині.

Зі слів гаранта, через «зухвалі й дивовижно ефективні дії» організаторам військових навчань довелося навіть поміняти сценарій. У ході маневрів наші хлопці на тренуваннях умовно знищили 10 одиниць ворожої техніки, а саме: 1 бронетранспортер, два танки і 13 супротивників-солдатів.

«Гордий за наших військових, які вкотре довели, що українська армія – одна з найбільш боєздатних у світі! Організаторам міжнародних військових навчань Combined Resolve X довелося змінювати сценарій через зухвалі, професійні і напрочуд ефективні дії українців. Наші десантники з 79-ї десантно-штурмової бригади Миколаєва та танкісти з 14-ї окремої механізованої бригади показали справжній клас на полігоні.Так тримати, хлопці! Віримо у вашу силу!» – написав Порошенко.

Навчання Combined Resolve проходять у котрійсь із європейських країн під командуванням ВС США двічі на рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, петро порошенко, збройні сили україни
В тему