3 Травня 2018
Новини

Трьох журналістів, які налаштовані проросійськи, не пустили на територію України

Трьох журналістів, які налаштовані проросійськи, не пустили на територію України

Громадян Італії, Чехії та Росії, які прямували в Україну «висвітлювати» події 2 травня в Одесі, затримали і видворили з крани.

Як повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України, двох іноземців затримали у «Борисполі», адже вони неправдоподібно висвітлювали події, які відбувалися протягом останнього періоду в Україні. Пише Espreso.

«Громадянин Італії  під виглядом фотографа свого часу перебував на території окупованого Донбасу та неодноразово виступав на так званому телебаченні «Оплот TV». В програмах він озвучував відверто брехливу інформацію про перебіг подій на сході України», – розповіли прикордонники.

Тим часом громадянин Чехії виявився журналістом політичного видання, який також спотворював інформацію та неправдиво висвітлював ситуацію в Україні.

А от громадянина Росії прикордонники не пустили в Україну за результатами  бесіди, бо він не зміг підтвердити мету своєї поїздки. 

«Росіянин прибув з двома дітьми начебто як представник фірми з продажу дизайнерського одягу, а насправді виявився політичним оглядачем російського видавництва. Усіх трьох іноземців повернуто зворотними рейсами», – підсумували у ДПСУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, бориспіль, аеропорти, прикордонники
В тему