27 Квітня 2018
Новини

Внука королеви Єлизавети назвали Луї Артуром

Внука королеви Єлизавети назвали Луї Артуром

Кенсінгтонський палац озвучив ім’я новонародженого королівського нащадка. І всі, хто робив у букмекерських конторах ставку на ймення Альберт, виявилися далекими від істини.

Новонароджений принц Сполученого Королівства отримав ім’я Луї Артур Чарльз. Про це повідомило видання «Метро».

Нагадаємо, хлопчик, у якому тече блакитна кров його предків-королів, народився в понеділок вранці в лікарні Ліндо Вінг і є третьою дитиною герцога та герцогині Кембриджських. У черзі на престол немовлятко – п’яте: першим претендентом на королівський трон є його дідусь принц Чарльз, а далі йдуть татко Вільям, братик Джордж і сестричка Шарлотта.

Офіційне повідомлення з’явилося сьогодні на сайті Кенсінгтонського палацу: «Герцог і герцогиня Кембриджські раді повідомити, що назвали свого сина Луї Артуром Чарльзом. Малюк буде відомим як Його Королівська Величність принц Луї Кембриджський».

Такий вибір імені дещо здивував британську громадськість, адже Луї є одним із середніх імен старшого братика немовляти – принца Джорджа. Зате ті нечисленні щасливчики, які зробили букмекерські ставки саме на цей варіант, після оголошення імені принца стануть суттєво багатшими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кейт міддлтон, принц вільям, принц луї артур, великобританія
В тему