27 Квітня 2018
Новини

Трусив перед дівчиною гранатою, щоб похизуватися

Трусив перед дівчиною гранатою, щоб похизуватися

На Дніпропетровщині поліцейські затримали недолугого залицяльника, який додумався справити на даму враження бойовою «лимонкою».

У місті Першотравенську, що в Дніпропетровській області, правоохоронці затримали чоловіка, який хвалився перед нажаханою дівчиною гранатою. Стався інцидент у четвер, 26 квітня. Поліцейські вилучили в затриманого боєприпаси та направили на експертизу вибухотехнікам. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

За даними НПУ, напередодні близько 14-години до поліції Першотравенського надійшло повідомлення, що у дворі багатоповерхівки агресивно поводиться невідомий чоловік. Правоохоронці зреагували оперативно. Прибувши на місце, затримали підозрілого суб’єкта. Ним виявився місцевий житель, який раніше вже опинявся на лаві підсудних. Під час огляду речей раніше судимого громадянина поліцейські виявили у нього та вилучили  гранату Ф-1 та запал до неї. Відібраний снаряд відправили на експертизу до експертно-криміналістичного центру.

Зі слів затриманого, гранату він нібито знайшов минулого літа в Петропавлівському районі і зберігав як сувенір, а сьогодні вирішив похизуватися нею перед дівчиною.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, боєприпаси, поліція, дніпро
В тему

Останні матеріали