27 Квітня 2018
Новини

Луцьк підірвали хіти Lords of the Sound (фото)

Луцьк підірвали хіти Lords of the Sound (фото)

Неймовірно запальні та шедевральні композиції у виконанні музикантів Lords of the Sound у костюмах середньовіччя підірвали луцьку публіку.

Саундтреки до серіалів, фільмів та комп’ютерних ігор, які бачив практично кожен («Гаррі Поттер», «Гра Престолів», «Вікінги», «Відьмак», «Аватар», «Пірати Карибського моря», «Асасіни» та інші) зазвучали по-новому.

Концерт відбувся 26 квітня у РЦ «Промінь». Організатором став Tikhonov Сoncert And Event Agency.

Здивував глядачів учасник «Голосу країни» Ярослав Родіоненко. Він виконав ельфійську пісню з «Володаря перснів» та на біс арію з фільму «П’ятий елемент». Концертом керував диригент Віталій Саражинський.

Довідково:

Lords of the Sound – київський симфонічний оркестр, що дуже швидко покорив своїм професіоналізмом, шармом та харизмою не тільки українців, а й Європу.

Склад оркестру – це талановита молодь, що пройшла конкурсний відбір та довела своє право творити в одному з найкращих європейських колективів.

На цей момент репертуар оркестру складається з більш ніж 250 композицій різних жанрів та напрямків. До звичних програм кінохітів додалися музика для дітей, з комп’ютерних ігор, рок-хіти, класика та джазові твори.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, концерти, Фото
В тему