27 Квітня 2018
Новини

Рачков написав заяву на звільнення та вийшов з партії

Рачков написав заяву на звільнення та вийшов з партії

Олександр Рачков, якого звинувачують в одержанні хабара, написав заяву на звільнення та призупинив своє членство у ВО «Батьківщина».

Про це він заявив у лікарні, де проходить курс лікування. Пише pershyj.

«З метою гарантій здійснення неупередженого слідства та уникнення подальших звинувачень щодо можливого впливу на слідство, чи інших причетних осіб мною підготовлено та подано заяву на звільнення з посади заступника міського голови за власним бажанням. Також з метою уникнення політичних партійних спекуляцій, та маніпуляцій я призупиняю своє членство у ВО «Батьківщина», - зазначив Рачков.

Нагадаємо, 25 квітня 2018 року слідчі Генеральної прокуратури та Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали у своєму робочому кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова під час отримання чергового траншу хабара.

За інформацією джерел, він отримав 7000 доларів США за допомогу у врегулюванні земельних питань. Виявилось що це вже не перший транш, а загальна сума хабара у цій справі становила 17 000 доларів США.

Таким чином, слідчі провели обшук не лише у його робочому кабінеті, а й автомобілі, де виявили та вилучили понад десять тисяч доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олександр рачков, хабар, кримінал, луцька міська рада, Україна
В тему