27 Квітня 2018
Новини

27 квітня: кого привітати з днем ангела

27 квітня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Антон, Остап.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНТОН

Ім’я Антон має різні версії походження. За першою з них, це видозмінена форма грецького імені Антоній. Імена Антоній і Антон походять від римського родового імені Antoninus, похідного від Antonius, яке отримували всі хлопчики–первістки в цій родині. Ім’я Антонін також є родинним Антону. Ім’я Антон означає «вступає в бій», «протистоїть», «той, що змагається в силі» та є епітетом богу Діонісу. За другою версією, ім’я Антон має значення «квітка», «колір» – у перекладі з грецького «anthos». У Антона з дитинства добре розвинена інтуїція. Він росте легко збудливою і активною дитиною. У той же час власник цього імені має таку рису, як терпіння. До вирішення кожного питання він обов’язково підходить з його детального вивчення.

Для цієї людини абсолютно не властиво погоджуватися на сумнівні пропозиції та вплутуватися в авантюри. Антон уміє влитися в колектив, але в той же час рідко довіряє кому–небудь повністю. Він не розкриває власну сутність, поводиться в залежності від ситуації. Нерідко йому не вистачає впевненості в своїх силах. Антон хороший товариш. Чарівність Антона притягує до нього інших людей. Усі ці якості розвиваються у володаря цього імені та допомагають у реалізації різних цілей. Нерідко він замикається в собі й відмовляється з будь–ким ділитися своїми переживаннями. Розвинена інтуїція цієї людини заважає йому прислухатися до порад тих, хто його оточує. Він довіряє тільки собі. Антон глибокодумний чоловік. Окрім того, у нього прекрасна пам’ять. Антон не терпить морального тиску від інших людей.

В особистих стосунках Антона не все так просто. У ньому часто переважає невпевненість у власних силах. Цей комплекс може негативно позначитися на обраниці носія імені, відлякуючи її. Через що виникає почуття неповноцінності й Антон може стати агресивним. У такі моменти він втрачає розум і стає імпульсивним. У той же час цю людину не полишає сентиментальність. Антону властиві крайнощі. Він легко перебудовується від стану сором’язливості до надмірної розкутості. Благополуччя, впевненості і спокою Антон досягає лише до 40 років. Найчастіше обставини складаються так, що в дружини цей чоловік вибирає жінку, народжену в літні місяці. Прекрасна сім’я у Антона вийде з Іриною, Валерією, Мариною або Катериною. Найкраще реалізувати свої таланти і вміння Антону вдасться в галузі медицини. Крім того, він може стати хорошим інженером. Чоловік з таким ім’ям абсолютно не боїться роботи і береться практично за будь–які справи. Часто він сам не впевнений у конкретиці своїх цілей, тому рідко піднімається кар’єрними сходами.

ОСТАП

Ім’я Остап – це народна форма імені Євстафій, яке в перекладі з грецької мови означає «твердо стоїть», «незмінний, стійкий».

З дитинства Остап хоче лідирувати серед однолітків. Саме ця мета спонукає його діяти і проявляти активність. Його інтереси великі й охоплюють весь світ. Остап прагне реалізувати свої інтереси, знаходячи при цьому нестандартні рішення. В характері Остапа присутні впевненість, самостійність, гарне почуття гумору, хоча ця людина не прагне відкриватися оточуючим. Його деяка нетовариськість може приховувати від людей яскраву натуру з дотепністю і багатою уявою.

Остап не любить нав’язливої уваги до себе на публіці. У спілкуванні він поводиться недовірливо та закрито. Його таланти і характер проявляються тільки в колі найближчих друзів. Ставленню Остапа до навколишнього світу можна тільки позаздрити, його іронічність, насмішкуватість і жарти роблять життя набагато легшим. Остапу подобається спілкуватися з людьми і спостерігати їхню поведінку в різних ситуаціях. Він любить жартувати і придумує різні авантюри, які, правда, не мають корисливого інтересу. Йому просто цікаві реакції людей із психологічної точки зору, і він перевіряє свої припущення. Такі чоловіки відрізняються високою самооцінкою, легко сходяться з людьми та не схильні до емоційних вибухів.

Остапу подобаються професії, де він повинен щось розповідати, пояснювати або когось учити. Такі здібності роблять його хорошим страховим агентом, фахівцем з роботи з клієнтами або вчителем. Остап володіє унікальними комунікативними та дипломатичними навичками. У нього є акторський талант, тому він стане хорошим актором, психологом, агентом спецслужб або розвідником. Остап дуже принципова людина, тому не здатний образити беззахисного або зробити негарний вчинок.

До створення сім’ї Остап ставиться без особливого ентузіазму. Але якщо одружується, то тільки на розумній, м’якій і терплячій жінці, яка буде покірно погоджуватися на зміни. Їй доведеться взяти на себе всі турботи про будинок і матеріальний добробут сім’ї. Остапу подобаються красиві жінки. У спілкуванні Остап недовірливий і не терпить нахабства або нав’язливості, інакше відносини можуть зіпсуватись остаточно. Втім, Остап не піде на конфлікт, просто вчинить по–своєму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему