14 Квітня 2018
Новини

У поминальні дні посилять охорону громадського порядку

У поминальні дні посилять охорону громадського порядку

На Проводи правопорядок в Україні забезпечуватимуть близько чотирьох тисяч правоохоронців. 

Про це повідомили в Департаменті комунікації МВС України.

У зв’язку з тим, що цими вихідними в населених пунктах України триватимуть поминальні дні – Провідна неділя, – коли люди масово хлинуть на кладовища, щоби пом’янути померлих рідних, у МВС вирішили посилити охорону громадського порядку на Проводи.

Тим паче, що по всій країні у традиційних заходах Поминальної неділі, за підрахунками відомства, очікується участь понад 4 мільйонів громадян. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

«Правоохоронці вже підготувалися до забезпечення безпеки на поминальні дні, які пройдуть 15–17 квітня. Очікується участь близько 4 мільйонів осіб. До забезпечення безпеки буде залучено понад 14 тисяч поліцейських та одну тисячу гвардійців», – сказав Яровий.

Також задля забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації у Поминальні дні посилено працюватимуть і екстрені служби: залучать приблизно 7 тисяч особового складу ДСНС та 2 тисячі одиниць спецтехніки. А у разі надзвичайної ситуації включно з резервами – близько 14 тисяч рятувальників та 3,9 тисячі одиниць техніки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали