11 Квітня 2018
Новини

Головні концерти літа в Україні: Jamiroquai, GORILLAZ, Deep Purple, DZIDZIO, Yurcash

Головні концерти літа в Україні: Jamiroquai, GORILLAZ, Deep Purple, DZIDZIO, Yurcash

Цього літа в Україні виступить багато зірок першого ешелону: від британського короля фанку до найактуальніших американських виконавців фантастичного інді-року, від улюбленця дітлашні DZIDZIO до однієї з найбільш знакових груп в історії рок-н-ролу Deep Purple.

 

КИЇВ

 

Deep Purple

6 червня

Київський палац спорту.

Квитки: 999–4300 грн.

Одна з найбільш знакових груп в історії рок-н-ролу, включена в Залу слави гуртів цього жанру, готова до зустрічі з українськими шанувальниками. До Києва, на радість фанів, бенд завітає в «золотому складі»: Mark VIII – Ян Гіллан, Роджер Гловер, Ян Пейс, Стів Морс і Дон Айрі.

Jamiroquai

21 червня

Стадіон «Олімпійський».

Квитки: 1150–1550 грн.

Британці Jamiroquai – королі фанку – разом зі своїм лідером і фронтменом Джеєм Кеєм виступлять у столиці України втретє. У 2006-му і 2011-му вони збирали у нас Палац спорту, а тепер замахнулися на стадіон. На сьогодні хлопці продали 30 мільйонів дисків і отримали кілька «Греммі», а в Києві Кей представить новий альбом Automaton (2017), в якому від фанку дав крен у бік диско.

GORILLAZ

25 липня

Стадіон «Динамо».

Квитки: 999–4700 грн.

Британська віртуальна група, створена 20 років тому музикантом брит-поп-команди Blur Деймоном Албарном і художником коміксів Джеймі Г’юлеттом, уперше відвідає столицю України. Gorillaz виступить на фесті U-Park у складі чотирьох аніме-учасників – 2D, Мердока Нікколса, Нудла і Рассела Хоббса – і декількох реальних музикантів.

Massive Attack

26 липня

Стадіон «Динамо».

Квитки: 999–4700 грн.

Група з англійського міста Бристоля, що є засновницею музичного стилю тріп-хоп – міксу елементів хіп-хопу, джазу, дабу, регі та соулу. Безліч їхніх речей потрапило в такі фільми, як «Бетмен назавжди», «Мулен Руж», «Блейд II», «Матриця», «Великий куш», «Пі», а ще в серіали – «Удача», «Покидьки», «Лютер».

Tove Lo

25 липня

Стадіон «Динамо».

Квитки: 999–4700 грн.

Любителям зворушливого вокалу і жіночої краси сподобається 30-річна шведська співачка й автор пісень Туве Лу. Вона привернула до себе увагу в 2013 році випуском синглу Habits, але справжній успіх прийшов з реміксом на цю річ, яку зробив хіп-хоп-продюсер Hippie Sabotage. Ремікс отримав назву Stay High і на сьогодні в YouTube у нього величезна кількість переглядів – майже 600 млн.

The Chemical Brothers

4–8 липня

ВДНХ.

Квитки: 1700–5000 грн.

Том Роулендс і Ед Саймонс у 1989 році створили у Манчестері електронний дует. Вони придумали жанр «біг-біт» – це домінуючий жорсткий ритм, потужна бас-партія і психоделічні синтезаторні аранжування.

Tom Odell

4–8 липня

ВДНХ.

Квитки: 1700–5000 грн.

27-річний британський композитор і співак своїм дебютником 2013 року Long Way Down «порвав» мережеву аудиторію: сингл Another Love набрав 166 млн переглядів, а трохи по-іншому оброблена версія цієї пісні зібрала всі 260 млн. У чому фішка Тома? Він виконує фортепіанні балади прозоро і зворушливо. Та ще й тексти у нього – глибокі, ліричні сповіді.

«Океан Ельзи»

24 серпня

НСК «Олімпійський».

Квитки: 550–950 грн.

Цей виступ стане першим концертом, який «Океани» дадуть після майже річної концертної паузи. Нагадаємо, в червні музиканти завершили півторарічний «Світовий тур» на підтримку альбому «Без меж», який пройшов на чотирьох континентах, у понад 30 країнах.

Imagine Dragons

31 серпня

Стадіон «Олімпійський».

Квитки: 1725–14 000 грн.

Ці «уявні дракони» з Вегаса – найактуальніші зараз виконавці для офісної молоді, любителів відеогаджетів і фантастики. Перший зліт «драконів» (групі 10 років) стався після виконання пісні Battle Cry у фільмі «Трансформери: Епоха винищення» (2014 року). Battle Cry набрав на YouTube 12 млн, а Believer («Повір», 2017) в 40 разів більше – 516 млн переглядів.

 

ІНШІ МІСТА УКРАЇНИ

 

Yurcash – український фолк-панк-рок гурт, заснований у Києві 2004 року. Суперфіналісти восьмого сезону шоу «X-Фактор».

DZIDZIO – всеукраїнський мегатур «Super-Puper» налічує близько 50 концертів і розпочнеться 26 травня 2018 року концертом на стадіоні «Арена Львів».

Фестиваль «Тарас Бульба» – в Дубно 13 липня 2018 р., стадіон «Спартак», неймовірно драйвовий музичний мікс справжньої якісної української музики від кращих вітчизняних виконавців.

Boney M. feat Sheyla Bonnick – оцінюючи музичну спадщину нестримних 80-х, можна сміливо стверджувати, що зірка Boney M була однією з найяскравіших у сузір’ї інших культових гуртів знаменитої епохи «диско». Як правило, з роками пам’ять про колись популярні хіти тьмяніє, проте у випадку з «Боні М» це твердження не діє.

Наталя Могилевська – переможниця телешоу «Танці із зірками», талановита співачка, перспективна актриса, стильна телеведуча, амбітний продюсер і просто – народна артистка України.

Тіна Кароль – це симбіоз жіночих історій, виражених у піснях і танцювальних постановках у стилі modern and contemporary.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему