11 Квітня 2018
Новини

11 квітня: кого привітати з днем ангела

11 квітня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Марк, Кирило, Іван.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАРК

Марк має французьке коріння та походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім’ї цікавилися тільки ним одним. У школі болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар’єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може поводитися досить безцеремонно. Марк доволі скритний, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. 

У побуті Марк невибагливий, але в будинку він повинен почувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорсткий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, і байдуже, чи існує така перевага насправді. Навряд чи Марк потерпить поруч із собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану. 

КИРИЛО

Ім’я Кирило в перекладі з давньогрецької мови означає «пан», «владика», з перської – «сонце». З дитинства Кирило дуже допитливий. Його цікавить абсолютно все, ви втомитеся відповідати на його запитання. Щоб компенсувати це, він починає рано читати, книги проковтує з вражаючою швидкістю, іноді не зовсім розуміючи зміст. Кирило вміє добре і правильно поводитися в соціумі. Всі дорослі його нахвалюють і ставлять іншим дітям у приклад. Він допитливий і честолюбний, іноді – занадто самовпевнений і самолюбний, ласий на похвалу. Доля Кирила складається в залежності від того, яка риса характеру візьме гору. Так, Кирило може зациклитися на своїй позитивності, зазнатися і стати в підсумку егоїстом. 

Ніхто не здатен передбачити, як поведеться Кирило в будь-якій ситуації. Він може здаватися несміливим, але насправді цей чоловік не піддається чужому впливу, надзвичайно об’єктивний і самовпевнений. Інтуїція у чоловіка на ім’я Кирило дуже розвинена, але частіше він користується розумом. Менталітет Кирила дозволяє і аналізувати, і проявляти увагу до дрібниць однаково добре. Цей чоловік має гарну пам’ять. Моральні принципи Кирила дозволяють порівнювати його із солдатом, який завжди діє за статутом не роздумуючи. Не варто вважати Кирила вітряним чоловіком. Він надійний і може сильно любити. У подружжя Кирило вибирає владну жінку, яка здатна стати главою сім’ї. У компанії приятелів Кирило, навпаки, прагне панувати. Він азартно сперечається, підбиває друзів на авантюри.

В роботі Кирилу потрібна чітка мета, тоді цей чоловік в стані правильно подати себе. В іншому разі Кирило може бути претензійний і ледачий. Як правило, чоловіки із цим ім’ям стають лікарями, промисловцями або суддями. Однак для досягнення значущих успіхів Кирилу потрібно подолати себе, перестати прагнути до ефектної краси, не пливти за течією. Кирило хоче бути всюди першим. У нього є непогані шанси домогтися успіхів у кар’єрі або бізнесі. Він володіє такими корисними якостями, як самостійність, здатність до терплячої праці, вміння вести бесіду, спілкуватися і знаходити потрібних людей. Йому притаманна завидна працездатність. Часом Кирило буває занадто суворий і вимогливий, йому не вистачає м’якості і пластичності.

Цей чоловік не любить програвати навіть у жартівливій суперечці, обожнює красуватися своїми знаннями і здібностями. Якщо в Кирилові з дитинства виховати легке ставлення до життя і до себе, навчити сміятися над собою і жартувати, то він стане душею компанії. Все в своєму житті Кирило вибирає, озираючись на оточення: як люди це сприймуть, що скажуть, як оцінять. І дружину, і машину, і місце відпочинку. Його дружині варто врахувати ці особливості поведінки Кирила, щоб шлюб був у радість, а не в тягар. З дітьми Кирило не особливо любить возитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали