7 Квітня 2018
Новини

Холостяк 8: Рожден має намір зібрати гарем

Холостяк 8: Рожден має намір зібрати гарем

6 квітня в ефір вийшов 5 випуск емоційного шоу «Холостяк 8». Що відбулося у програмі та чим здивував аудиторію Рожден?

Побачення на виліт перетворилося на групову зустріч

Першими на побачення пішли Настя та Маша. Холостяк повів дівчат на власний концерт. Доки Рожден заводив публіку зі сцени, дівчата, так-сяк (мабуть напередодні старанно вчили слова), підспівували за кулісами.

Після виступу Рожлен повів дівчат у гримерку, де трійця намагалася імітувати розмову. Побачення проходило досить нудно. Але тут в гості до холостяка завітала учасниця одного з попередніх сезонів – Анетті. Виявляється, у дівчини з Анусі – «своя історія». Анетті, яка не так давно страждала через Іраклі, запросила Рождена на індивідуальне побачення.

Проте це не всі сюрпризи, які холостяк приготував для дівчат. Чоловіку прийшов розкішний букет від відданої фанатки, яка благала зустрічі. Великодушний Рожден (ще б всі артисти були такими), погодився приділити увагу незнайомці. А після короткої розмови, холостяк запросив фанатку на ім’я Настя у проект.

Холостяк 8: Рождену не подобаються розумні дівчата (відео)

Індивідуальне побачення з Анетті

Зустріч з Анетті пройшла у її студії. Герої ліпили один одного з глини. Спостерігаючи за цим побаченням склалося двояке враження. З однієї сторони Рожден цікавився життям Анетті. Він ставив їй банальні та елементарні питання. Такі питання зазвичай пара ставить один одному при знайомстві. З іншої сторони – між молодими людьми відчувалася певна хімія.

В кінці побачення Рожден запросив Анетті у проект.

Здається, в якийсь момент сценаристи вирішили, що новому сезону не вистачає гостроти. Саме тому у шоу запросили перчинку Анетті.

Зважаючи на те, що у проект уже приєдналася фанатка Настя, а тепер ще й Анетті, складається враження, що Рожден має намір зібрати гарем.

Фото з Instagram Анетті

Групове побачення

Наступними на побачення Рожден запросив новеньку Настю, Галю та Марину.

Якщо на першому побаченні дівчат було забагато, то цього разу однієї панянки не вистачало. Марина вирішила проігнорувати запрошення холостяка та залишилася вдома.

Натомість, дівчата, які пішли на побачення спробували себе в ролі дублерів для відомих фільмів.

Спілкування Настя та Рождена пройшло без емоційно. А от спостерігати за Галею, яка вдома ненавидить холостяка, а поряд з ним ніяковіє від кохання, – було весело.

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Хто покинув проект?

Ще до церемонії троянд проект покинула Марина. Таке рішення холостяк прийняв після приватної розмови з дівчино. Письменниця Марина так і не змогла пояснити Рождену, чому проігнорувала його запрошення на побачення.

Найбільше Марина боялася піти з шоу через дурість. Нажаль, її страх став реальністю.

Наступною на тет-а-тет Рожден викликав Машу. Дівчина вкотре включила кокетку. Але, як виявилося, холостяк втомився від її завченого флірту. З краплею жалю Анусі попрощався з Машою.

Холостяк 8: Рожден попрощався з тупою, нахабною та притрушеною

Що відбудеться у наступній програмі?

У наступному випуску нам пообіцяли тиждень сюрпризів. Рожден влаштує для дівчат Різдво. Аня розплачеться, ймовірно через смуток, адже у дівчини не було сімейних свят.

Настя знов лякатиме операторів тим, що йде з проекту. А також одна з дівчат виграє вікенд за кордоном. Дуже схоже, що саме в наступному випуску відбудеться перший поцілунок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему