17 Березня 2018
Новини

Холостяк 8: Рожден попрощався з тупою, нахабною та притрушеною

Холостяк 8: Рожден попрощався з тупою, нахабною та притрушеною

16 березня вийшов другий випуск романтичного шоу «Холостяк 8». Ефір видався доволі насиченим та екстремальним. Які ж пригоди пережили Рожден та дівчата?

Хто це? Дівчат без косметики впізнати важко…

Можливо для сценаристів проекту це секрет, але дівчата беруть участь у шоу, бо хочуть відчути себе красунями. Не дивно, що поїздка у будиночку на колесах була до вподоби не всім. Більше того, симпатичні панянки перетворилися на страшків, а декого з них без макіяжу та в спортивному костюмі взагалі тяжко впізнати…

Звичайно, героїні, у таких екстремальних умовах відразу відкривають публіці свої істинні обличчя. Та навіщо повторятися? Адже точнісінько такий експеримент проводили над учасницями 6 сезону…

Варто запропонувати сценаристам нові ідеї для наступних сезонів. Наприклад, якщо вивозити дівчат в ліс та трусити у тісних трейлерах їм видасться замало, нехай у черговій частині дотримаються правил шоу «Голі та налякані», де героїв відправляють на безлюдний клаптик землі без їжі, одягу та інструментів для виживання.

Дівчина зі специфічним сміхом

Нарешті нас познайомили з загадковою матір’ю-одиначкою Настею. Спостерігаючи за життям цієї учасниці складається двояке враження. З однієї сторони дівчина здалася дуже сором’язливою. Настя – така собі сучасна Попелюшка і чекає казкового принца, який вирве її зі старих стін зачарованого замку. Її історія до сміху банальна: закохалася, завагітніла, вийшла заміж, народила сина, чоловік не виправдав надій, розлучилася. З одного боку учасниця викликає море жалості. Проте з іншого: аудиторія без оплесків зустрічає матерів-одиночок, які заради казкового холостяка покидають власних дітей на три місяці.

При цьому, у цій героїні поки що не проявилася жодна цікава публіці риса, окрім звичайно специфічного сміху, який поки веселить, але скоро почне нервувати.

Ймовірніше всього, Настя покине проект в 3-4 випуску. Звичайно, її відхід спишуть на невимовну печаль через розлуку з сином. Хоча, чи не цього жінці було слід очікувати, зголошуючись на проект?

Фея-училка

Лише з зовнішнього вигляду Олю важко назвати адекватною… Проте варто було Рождену викликати її на тет-а-тет, як її ненормальність засяяла всіма фарбами. Дівчина, яка позиціонує себе як особу, що не мала серйозних стосунків тепер і сама зрозуміла, що брак досвіду у спілкуванні дається у знаки, коли поряд холостяк.

Якщо у першому випуску за цією героїнею було цікаво спостерігати, то другий її ефірний час був витрачений даремно і перетворився на повне фіаско.

В результаті вчительці не вдалося виїхати лише на  тому, що вона нецілована. Якщо її внутрішній світ і справді складається лише з героїні фільму «Ей, Арнольд» та сарказму Шерлока, вона навряд чи колись вийде заміж.

Романтичне побачення з Олею: штучні емоції фіналістки

На переш побачення Рожден забрав Олю, яка цього разу змінила пеньюар на спортивний костюм. Поки що Оля нічим себе не скомпрометувала. Однак, їхні стосунки здаються за солодкими і аж надто штучними, так ніби все відбувається за чітко прописаним сценарієм. Посудіть самі, дівчина з’являється на шоу у пеньюарі, розкриває себе як співачку, отримує розу, яка забезпечує їй білет на перше побачення та привертає увагу холостяка своїм днем народженням, за який отримує велетенського ведмедя. І ось, їй влаштовують казкове побачення, яке приправляють трояндою. Якось занадто рівно, вам не здається? Олю відразу позиціонують як претендентку на фінал.

Побачення на виліт: клаустрофобам не дивитися

На перше подвійне побачення Рожден запросив Римму та Настю. За словами самого холостяка вибір такого дуету був з непроста, адже обох дівчат він вважає дуже сильними.

Трійці влаштували побачення у тісному, вузькому та довгому тунелі, з тисячею летючих мишей. Від однієї картинки стає моторошно… Відтак людям, в яких яскраво виражена боязнь тісноти та темряви, краще не дивитися цю частину.

Дорогою, Роджен намагався випитати у дівчат подробиці їхніх попередніх стосунків. А після романтичної вечері вручив троянду Насті. Справжнім сюрпризом стало те, що Анусі дістав другу розу коли трійка вийшла з тунелю та подарував її Риммі за сміливість.

Відтак, до табору повернулися дві дівчини.

До кого приїжджала поліція?

Римма не довго насолоджувалася ароматом подарованої Рожденом троянди. Просто на церемонії роз у приміщення увірвалися поліцейські та заявили, що сестра дівчини написала заяву, в якій зазначила що життю Римми загрожує небезпека. Що саме учасниця наговорила сестрі та з чого та зробила такі висновки – залишилося за кадром. Відомо одне, Рожден не оцінив гумору цієї ситуації, забрав подаровану троянду та відправив дівчину до люблячої сестрички.

Хто покинув проект?

Окрім Римми шоу покинула тупувата кицька Марія та притрушена вчителька Оля. З обома дівчатами Рожден попрощався через надумані ними образи. Знявши костюм кішки, Марія виявилася пустою, як криштальна ваза, а от у Олі образів стільки, що голова обертом йде.

Хто може покинути проект у третьому випуску?

Зважаючи на дії Рождена, можна зробити висновок, що він не потерпить нахабності, яку проявляє Настя, тупості, якою блистить кокетка Маша та прикидання, яким майстерно володіє леді Аріна.

Саме ці дівчата опиняться під загрозою вильоту у третьому випуску шоу «Холостяк».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему