6 Квітня 2018
Новини

Красиві привітання для друзів та рідних з Великоднем

Красиві привітання для друзів та рідних з Великоднем

На порозі одне з найсвітліших свят православного світу – Воскресіння Христове. Ми підібрали для вас найкрасивіші привітання з Великоднем у прозі, якими можна привітати друзів, колег та рідних.

З Великоднем!

Зичимо, щоб велике свято Воскресіння Господнього наповнило серце світлими почуттями надії і любові, дарувало щастя та добро. Бажаємо вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя.

Христос Воскрес!

Зі святом!

З Воскресінням Господнім! Нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийдуть здоров’я, любов, щастя, добробут. Зичимо, щоб цей світлий празник наповнив ваші душі теплом, а серця – любов’ю.

Всіх земних благ вам!

З Великоднем!

Бажаємо добра, в день Христового Воскресіння! Нехай на столі буде густо, на душі –весело, а в очах – ясно! Затишного та теплого свята!

Христос Воскрес!

Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжували вас і вашу родину. Нехай це світле свято дарує силу, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної Неньки України.

Світлого Великодня!

З нагоди радісного свята Воскресіння Христового прийміть найкращі вітання і побажання. Від усього серця зичимо благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Здоров’я, процвітання, поміркованості вам і вашій родині у всіх поступах на кожній життєвій дорозі.

Зі святом Воскресіння Господнього!

Чистий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. Тож нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Хай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя – кращого і добрішого.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Світлого і щасливого Великодня!

Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави та здійснення найзаповітніших сподівань!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Ясного та світлого Великодня!

У найбільше християнське свято Пасхи на землю спускається великодній ангел. Зичимо, аби він закривав своїм великим, світлим, надійним крилом вас від усіх життєвих негод. Бажаємо вам ясних думок і щастя у дім з приходом кожного світанку. Нехай життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними враженнями.

Бажаємо йти по життю з доброю мрією, високим прагненням, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби та розпис яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Христос Воскрес!

На порозі найсвітліший празник православних – Великдень. На честь цього ясного свята дозвольте вам побажати допомоги Божої, міцного духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, щирих усмішок, здоров’я вашим близьким, тепла дому, трепетної радості, благодаті, милості та душевного просвітління.

Давайте цінувати прості речі та події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя перебуває в наших руках, тож бажаємо всім грамотно ним розпоряджатися.

Побільше світлих чудес вам у житті та високих, солодких, рум’яних та смачних пасочок!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему