20 Березня 2018
Новини

В розпал скандалу з порнозіркою Трамп пообнімав Меланію за талію

В розпал скандалу з порнозіркою Трамп пообнімав Меланію за талію

Ідилія на камеру: перше подружжя Америки продемонструвало «спільний фронт» на фоні скандалу навколо інтимного зв’язку Дональда Трампа з порноакторкою у рік, коли дружина Меланія народила мільярдеру нащадка.

Меланія і Дональд Трампи неспішно прогулюються до гвинтокрила, що їх очікує, рука 71-літнього президента любовно охоплює талію 47-літньої першої леді. Таку ідилію показало перше сімейство США на фоні погроз порноактриси Штормі Деніелс (справжнє ім’я – Стефані Кліффорд)  розповісти всьому світові про її секс десятилітньої давності із теперішнім очільником Сполучених Штатів. Пише видання People.

Читайте також: Дональд Трамп запатентував нове гасло своєї передвиборчої кампанії

Напередодні, 19 березня, президентське подружжя літало в Манчестер, Нью-Гемпшир, щоби виступити в тамтешньому коледжі на конференції про опіоїдну кризу. Під час свого виступу на заході Дональд Трамп не скупився на приємні слова на адресу законної жінки. «Дякую нашій першій леді, Меланії, котра була неймовірна. Спасибі. Це благословення для нас, що саме ти є першою леді. Насправді», – сказав він. А після завершення конференції вони із другою половиною попрямували до вертольота, що мав доставити їх назад до Білого дому у Вашингтоні, обнімаючи одне одного за талії, наче закохані. У такий спосіб президент і перша леді продемонстрували свою єдність у дні, коли навколо них вирує секс-скандал.

Читайте ще: Трамп вирішив засудити Каліфорнію

За даними журналу Wall Street Journal, за місяць до президентських виборів 2016 року адвокат Трампа заплатив зірці кіно для дорослих $130 тис. за нерозголошення інформації про інтимний контакт, який стався у неї з мільярдером більше як 10 років тому. А саме у липні 2006-го, коли молода дружина багатія Меланія бавила їхнього 4-місячного сина Байрона. Нині хлопцеві 11 років.

Як відомо, зірка «полунички» обіцянки мовчати не стримала. Тепер юристи Трампа, які спочатку заперечували сам факт зради, та потім усе ж визнали, що заплатили Кліффорд за «зберігання тиші», збираються засудити порнозірку, котра не тримала язик за зубами, на 20 мільйонів «баксів».

Нагадуємо, Теща і тесть Трампа перестануть бути мігрантами

Тим часом Штормі Деніелс планує з’явитися на ток-шоу відомого тележурналіста Андерсона Купера вже цієї неділі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали