23 Лютого 2018
Новини

Теща і тесть Трампа перестануть бути мігрантами

Теща і тесть Трампа перестануть бути мігрантами

Батьки першої леді США Меланії Трамп скоро стануть американськими громадянами. Про це повідомляє washingtonpost.com.

За словами Майкла Вальдса, який представляє інтереси дружини Дональда Трампа, теща і тесть господаря Білого дому – Віктор Кнавс і його дружина Амалія – перебувають у США на законних підставах, «у них статус постійних жителів».

Адвокат не став уточнювати, коли подружжя перебралося зі Словенії в Америку і як роздобуло грін-карти. Як зазначає видання, батьки Меланії «чекають, коли їм повідомлять дату церемонії отримання американського громадянства».

Американські правозахисники, які виступають проти посилення правил в’їзду в країну іммігрантів, порушили питання про те, чи є у батьків дружини президента законне право проживати в США, оскільки сам Дональд Трамп активно домагається посилення правил в'їзду в країну іммігрантів.

Читайте також: Невістка Трампа потрапила в лікарню через конверт з білим порошком

Меланія Трамп народилася в місті Ново-Место в Словенії, яка входила в той час до складу Югославії. З 1996 року вона живе в Нью-Йорку. За Дональда Трампа Меланія вийшла заміж у січні 2005-го, а через рік стала громадянкою США.

Боротьба з нелегальними мігрантами – одна з основних передвиборних обіцянок Трампа. Він неодноразово заявляв, що в результаті «ланцюгової реакції, коли слідом за одним з іммігрантів у США перебираються його родичі, в країну з інших держав переселяються «гірші представники суспільства».

Нагадуємо, Як дружина Трампа ставиться до зрад чоловіка-президента США

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали