28 Лютого 2018
Новини

Життя іде: бійки бійками, а квартири треба ділити

Життя іде: бійки бійками, а квартири треба ділити

Депутати між перервами проголосували за створення нового скверу і передачу двох квартир у комунальну власність.

Після епічних протистоянь у сесійній залі під час 38-ї сесії 28 лютого представники депутатських фракцій один за одним звертаються із проханнями про перерви, а проте між перервами їм вдалося-таки проголосувати за два проекти рішень.

Так, новий сквер буде створено на розі вул. Стрілецької та просп. Президента Грушевського. За словами депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука, три сквери будуть створені у Луцьку, адже громадськість потребує таких відпочинкових зон.

Щодо можливої появи «Макональдса» на цій території Ігор Поліщук зазначив, що міська рада не має жодних документів від McDonalds щодо відкриття закладу в Луцьку. А при наявності конкретних пропозицій від McDonalds депутати готові їх розглянути.

Також на сесії прийнято рішення про надання згоди на прийняття до комунальної власності двох квартир на вул. Миру в селі Липини.

Читатайте також: Депутат VS колонка: хто кого?

«Ці дві квартири передаються безоплатно у комунальну власність міста із подальшою передачею квартир людям, які потребують поліпшення житлових умов».

«Нам вдалося переломити ситуацію із квартирами на користь соціально незахищених верств населення, учасників АТО, воїнів-афганців, – зазначив депутат Ігор Поліщук. – У нас уже є гарантійні листи на 14 квартир, які в майбутньому будуть передані відповідно до соціальних черг на житло».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему