28 Лютого 2018
Новини

Депутат VS колонка: хто кого?

Депутат VS колонка: хто кого?

Чергову спробу Поліщука виступити знову заглушили гучною музикою.

Депутати Павло Данильчук і Микола Федік почали засідання із висування своїх вимог про відміну рішень сесії Луцької міської ради, які їх не влаштовують. Григорій Пустовіт пробував пояснити, що рішення в міській раді приймаються більшістю.

Ігор Поліщук попросив слово для розгляду чергового питання. Щойно він почав доповідати, Павло Данильчук на повну гучність увімкнув свою колонку. Під гучні звуки депутати більшістю підтримали рішення, озвучене Ігорем Поліщуком.

Поліщук порушив наступне питання про визначення меж скверу на пр-ті Президента Грушевського, його виступ продовжували глушити музикою. Ігор Поліщук казав щось про оновлення скверів, однак розчути його слова було досить важко.

«Неможливо проводити роботу під оглушливу музику», – зазначив депутат Тарас Шляхтич.

Читайте також: У сесійній залі відбулася «битва за колонку»

«Секретар ради колонку сюди не приносив, тому які питання до мене?» – зазначив Григорій Пустовіт. До речі, під час виступів своїх однодумців Павло Данильчук вимикав голосну музику.

Тарас Шляхтич попрохав оголосити перерву на невизначений термін. Ігор Поліщук почав вимагати голосування за питання щодо визначення меж скверу.

У підсумку Григорій Поліщук оголосив чергову перерву на 20 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему