27 Лютого 2018
Новини

Хто найбільш схильний до ожиріння?

Хто найбільш схильний до ожиріння?

Люди, що народилися в період з початку 1980-х по середину 1990-х років, найбільш схильні до ожиріння в порівнянні з попередніми поколіннями. Про це йдеться в дослідженні, проведеному британською благодійною організацією Cancer Research UK.

Фахівці вважають, що приблизно 70 відсотків представників покоління 1980-х і 1990-х років будуть страждати від ожиріння у віці від 35 до 44 років. У той же час надмірну вагу в цьому віці мали тільки п’ять осіб з десяти, що народилися з 1945 по 1955 роки.

«Міленіали відомі тим, що слідують трендам здорового харчування, але ніщо не перевершить збалансовану дієту. Кращий спосіб зберегти здорову вагу – їсти більше фруктів, овочів та іншої волокнистої їжі, при цьому скоротити вживання шкідливої», – заявила одна з авторів дослідження професор Лінда Баул.

Читайте також: Аби схуднути, потрібно повільніше їсти

При цьому в організації нагадали, що зайва вага провокує 13 видів онкологічних захворювань, зокрема рак грудей, кишечника і нирок.

В середині лютого японські вчені представили дослідження, яке виявило залежність між індексом маси тіла і швидкістю прийому їжі. На думку дослідників, швидке поглинання їжі часто призводить до ожиріння.

Нагадуємо, В якої нації найгірша дієта?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему