15 Лютого 2018
Новини

Анджеліна Джолі йде з кіно у політику

Анджеліна Джолі йде з кіно у політику

Австралійський журнал New Idea опублікував статтю, в якій повідомив, що актриса Анджеліна Джолі готова кинути роботу в кіно і повністю віддати себе політиці. Не дивно, що така новина неабияк схвилювала фанатів акторки.

За попередніми даними, актриса переїде жити з Лос-Анджелеса до Лондона, щоб працювати радником у справах біженців в уряді Великої Британії. А зважаючи на філантропічні схильності Анджеліни, можна припустити, що така робота принесе їй більше задоволення, ніж акторська діяльність.

Нагадаємо, Через кого насправді Бред Пітт покинув Анджеліну Джолі?

Згідно з повідомленням австралійських журналістів, рішення Джолі покинути Голлівуд частково пов’язане з нелегким розлученням з Бредом Піттом. Інсайдери повідомляють, що Анджеліна досі переживає розрив і їй тяжко бачитися і тим паче працювати у кіноіндустрії, де з’являється її колишній чоловік. Подейкують, що на таке рішення актриси вплинув і той факт, що Пітт усе частіше спілкується зі ще однією своєю екс-дружиною Дженніфер Еністон. А за деякими даними, він навіть познайомив своїх дітей з Еністон, що, звичайно, не сподобалось Анджеліні.

Читайте ще: Хто цілується краще - Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон

                     Фільм «Чаклунка» з Анджеліною Джолі отримає продовження

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему