Відео

Хто цілується краще - Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон (відео)

Хто цілується краще - Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон (відео)

Голлівудська знаменитість Джерард Батлер розкрив таємницю, яка мучила мільйони чоловіків з усього світу.

Незвичайну тему розвинули на телешоу Watch What Happens Live. Ведучий програми Енді Коен запропонував своїм гостям зіграти в цікаву гру: кожен з них повинен був чесно відповісти на п’ять запитань. Зокрема, у 48-річного актора Джерарда Батлера спитали, хто цілується краще – Анджеліна Джолі чи Дженніфер Еністон.

Чоловіку пощастило знятись у фільмах з обома актрисами, гра з якими вимагала пристрасного та солодкого поцілунку. В 2010 році Джерард і Дженніфер зіграли у фільмі «Мисливці за головами». Сюжет закручується навколо колишнього подружжя. Герой Джерарда, в минулому коп, займався розшуком злочинців. У списку нових «клієнтів» опиняється і його колишня дружина, роль якої відмінно зіграла Дженніфер.

З Джолі актор цілувався у фільмі «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць – 2», який вийшов на екрани у 2003 році.

Після зйомок обох фільмів ходили чутки, що між виконавцями головної чоловічої і жіночої ролей є зв’язок, але ніхто із зірок це так і не підтвердив.

Під час інтерв’ю актор спочатку не наважувався відповісти на запитання ведучого, але все таки зізнався, що цілуватися з Дженніфер Еністон йому сподобалося більше, ніж із Анджеліною Джолі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали