9 Лютого 2018
Новини

Гімнастки з 11 областей змагаються на звання кращих на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики

Гімнастки з 11 областей змагаються на звання кращих на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики

У спортивному комплексі «Авангард» нещодавно відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України зі спортивної акробатики серед дорослих. Про це повідомляють у прес-службі Вінницької ОДА.

Урочистою ходою пройшли учасники змагань по килиму, на якому до 10 лютого демонструватимуть свою акробатичну техніку та виборюватимуть першість.

Відкрила акробатичний турнір володарка Гран-прі міжнародного циркового фестивалю еквілібристика Єсенія Собко. Її складний і дуже видовищний номер «Дівчинка з кулькою» не залишив байдужими нікого в акробатичній залі. Номер підготувала  Заслужений тренер України Ірина  Жердєва.

«Цього року в змаганнях зі спортивної акробатики беруть участь 148 спортсменів із  11 областей, - коментує  начальник управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський.- За підсумками 2017 року Вінницька область зайняла друге місце зі спортивної акробатики після Львівської. Спортсмени будуть виконувати вправи на килимі,вартістю 1 млн. 200 тис грн., який був придбаний за рахунок Міністерства молоді та спорту України. Тож зручні умови для виступів і проживання спортсменів ми забезпечили, тепер справа – за їх майстерністю»,- підсумував начальник управління.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему