2 Лютого 2018
Новини

Гороскоп на лютий 2018 для усіх знаків зодіаку

Гороскоп на лютий 2018 для усіх знаків зодіаку

Лютий для всіх знаків зодіаку буде непростим, але яскравим, цікавим і насиченим подіями. Головні події цього місяця відбудуться в ніч з 15-го на 16-е лютого, і це: молодик, перше в цьому році сонячне затемнення, початок нового місячного місяця і найважливіше - свято Нового року за східним календарем. Саме з цього дня вступає у свої права нова Господар року - Жовтий Собака.

ОВЕН

Лютий Овни зустрінуть з оптимізмом і ентузіазмом. Але ці позитивні емоції можуть швидко зникнути, тому що Овни відчують, що їх старі методи роботи перестають бути результативними. Починаючи з середини лютого "нахрапом" вже нікого не візьмеш. Це спочатку їх сильно спантеличить, але у Овнів є всі ресурси для того, щоб швидко перебудуватися, і почати конструктивно домовлятися зі своїми опонентами.

ТЕЛЕЦЬ

Істотні позитивні зміни чекають Тельців з середини лютого. Головне для них - не поспішати і не нервувати, а спокійно займатися своїми справами. Час нестабільності і невпевненості безповоротно йде у минуле, а на зміну йому приходить довгоочікуваний період заслужених успіхів і перемог.

БЛИЗНЮКИ

Настрій і самопочуття Близнюків в цьому місяці не буде відрізнятися стабільністю. Для того щоб злети були більш яскравими і тривалими, а падіння м'якими і неглибокими, Близнюкам необхідно прийняти допомогу своїх близьких і більше часу проводити в оточенні рідних і коханих людей.

РАК

Людям, які прийшли на цю землю під сузір'ям Рака, лютий найкраще провести в режимі "збереження енергії". Інтуїція обов'язково підкаже їм, коли саме потрібно активізуватися. Якщо Раки будуть довіряти собі і своєму внутрішньому голосу, то цей місяць пролетить для них непомітно і відкриє двері в новий досить бурхливий і активний період.

ЛЕВ

Левам в лютому буде важко всидіти на місці - нові плани і свіжі ідеї будуть просто переповнювати їх і проситися назовні. Для того щоб цей місяць для них пройшов вдало, представникам цього знаку, особливо чоловікам, потрібно дати собі волю на початку місяця, але зменшити свою активність у другій половині лютого.

ДІВА

Для Дів лютий обіцяє бути досить спокійним місяцем. Матеріальними і грошовими справами в цьому місяці потрібно займатися без зайвої суєти і активності, не квапити події, але і не упускати «свого». В особистих стосунках краще проявити пильність і турботу, причому не тільки до своїх домочадців, а й до інших оточуючих.

ТЕРЕЗИ

Терези знаходяться серед тих знаків, які досить болісно можуть переживати колізії цього місяця. Але насправді для тривог і побоювань немає серйозних підстав. Терезам потрібно просто спокійно займатися своїми звичайними справами, і тоді лютий піднесе їм цілий букет приємних сюрпризів. Досить просто стежити за тим, що відбувається навколо, і вчасно реагувати на виникаючі можливості.

СКОРПІОН

Скорпіони зможуть використовувати особливі енергії лютого собі на користь, вони з легкістю обернуть собі на благо навіть не дуже сприятливі події і обставини. Найпомітніші успіхи очікують представників цього знаку в поліпшенні свого особистого життя. А для одиноких Скорпіонів цей місяць може відчинити двері в нове життя, повну сімейних радостей.

СТРІЛЕЦЬ

Першу половину лютого Стрільцям краще приділити справах, які залишилися незавершеними ще з минулого року, а до нових планам і проектам потрібно приступати тільки після того, як Жовтий Собака вступить в свої права. Якщо Стрільці будуть не дуже гарячкувати і поспішати, то все їх задумки будуть реалізовуватися вдало.

КОЗЕРІГ

Козероги, при бажанні, можуть розкласти всі свої плани по поличках і спокійно слідувати раніше продуманому графіку. Саме так і треба чинити протягом усього лютого. При цьому на початку цього місяця потрібно провести аналіз ситуації і поступово "розгойдуватися". А після 16 лютого необхідно відчутно активізуватися і починати діяти.

ВОДОЛІЙ

Лютий досить багатий на різноманітні свята. Але у багатьох Водоліїв в лютому буде додатковий привід для застілля. Для того щоб правильно підготуватися до свого дня народження і максимально корисно для себе його зустріти, Водоліям необхідно поберегти себе. Хорошим рішенням буде присвятити цей лютий зміні свого іміджу і своєї зовнішності.

РИБИ

Головне для Риб в лютому - це не нервувати і не квапити події, особливо в грошових і кар'єрних справах. Їм необхідно знайти золоту середину і дотримуватися її. Особливу увагу Рибам в цьому місяці потрібно приділити турботам про своє здоров'я. Ні в якому разі не можна переохолоджуватися і перевтомлюватися. Період активності не за горами, потрібно просто його дочекатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему