1 Лютого 2018
Новини

Лютий здивує аномальною погодою

Лютий здивує аномальною погодою

За інформацією Укргідрометцентру, початок лютого-2018 ознаменується потеплінням, а також опадами у вигляді мокрого снігу.

А синоптик Аналвія Діденко розповіла, що в перший день місяця – 1 лютого – в Україні буде суха погода. «Високий атмосферний тиск уже поступово підсушує землю, дороги та тротуари, завтра скрізь – без опадів. Температура вночі знизиться», – зазначила синоптик.

Загалом на початку місяця  повітря потепліє до +4...+9 на Заході, очікується +1...+5 градусів на Півночі, у Центрі, на Півдні +5...+9 градусів, на Сході 1–4 градуси морозу.

Фази місяця:

Молодик: 16 лютого.

Повний Місяць: немає.

Перша чверть: 23 лютого.

Остання чверть: 7 лютого.

Зростаючий Місяць: 17–28 лютого.

Спадаючий Місяць: 1–15 лютого.

Згідно із місячним календарем, початок лютого добре підходить для вирішення робочих питань – укладення важливих угод і підписання контрактів. Уже 1 лютого можна сміливо планувати ділові переговори.  А 2 лютого варто попросити вибачення у тих, хто, на ваш погляд, був колись вами незаслужено ображений. 6 лютого будьте обережні в спілкуванні з родичами і членами сім’ї: навіть незначний конфлікт, що стався цього дня, може обернутися неприємними наслідками в майбутньому.

Ближче до середини місяця, 11 і 12 лютого, може спіткати низка невдач. Аби несприятливі дні ніяк не позначилися на вашому житті, астрологи рекомендують у цей період зменшити навантаження на роботі та знайти час для відпочинку в колі близьких людей.

А ось 16 і 17 лютого варто бути особливо уважним у спілкуванні з представниками протилежної статі. Не поспішайте довіряти тому, кого ви знаєте поки недостатньо добре. У партнерів можуть виникнути суперечки на тлі ревнощів.

Сприятливі дні: 1, 2, 4, 8, 20, 22, 27, 28 лютого.

Несприятливі дні: 6, 10, 11, 12, 16, 17, 26 лютого.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему